BDSMentoring kan ook voor jou een mooie stap zijn!

Natuurlijk kun je een eenmalige workshop boeken, als je bijvoorbeeld met je partner een duwtje in de rug nodig hebt om weer verder te komen in jullie BDSM-beleving. Daar kan inderdaad een workshop heel goed voor zijn. Of wanneer je bijgespijkerd wilt worden op een specifiek spelgebied. Ook dan kan een workshop toereikend zijn.

BDSMentoring kan ook voor jou een mooie stap zijn!

Coachen en begeleiden

Maar soms kan het prettig zijn, als er iemand wat langer met je meeloopt. Iemand aan wie je vragen kunt stellen over je BDSM beleving, iemand die je kan coachen én begeleiden/bijspijkeren op BDSM (spel)gebied. Niet alleen in woord, maar ook in daad. Omdat “ervaren” een belangrijk onderdeel kan zijn van acceptatie en groei. Kijk maar naar kleine kinderen, zij ontwikkelen zich ook niet alleen door naar jouw woorden te luisteren. Ze ontwikkelen zich vooral door zelf dingen te doen. Want hoe leg je iemand uit hoe de lasagne van gisteren smaakte? Alleen door zelf te proeven kunnen we er een fundamentele mening over vormen.

Leren, doen we niet alleen door erover te praten, maar ook door dingen te ervaren. Spelenderwijs verder groeien in je volledige zijn, in woord én daad. Met iemand naast je, die je specifieke vaardigheden kan aanleren, maar ook stil staat bij het mentale proces. Want wat doen die handelingen met je? Hoe voel je je erbij? Hoe komt het bij je binnen?

Stuk voor stuk belangrijke ervaringen, die je op een veilige manier verder kunnen brengen. Als dominant, als onderdanige of als switch.

BDSMentoring

BDSMentoring gaat dus verder dan alleen coachen, het is een samengaan van coaching en de praktische kant van een BDSM workshop. Het is waar praktijk en theorie samenkomen om jou verder te helpen. Dat kan op gebied van acceptatie, maar bijvoorbeeld ook als je bepaalde diepere lagen van de BDSM wilt leren begrijpen. Of misschien wil je wel aan de slag als commerciële Meesteres of Meester en vind je het fijn als iemand een tijdje met je mee loopt; als kleine houvast of voor gefundeerde feedback. Iemand die weet waar je tegenaan kunt lopen, omdat zij het pad zelf ook heeft gelopen.

Het traject van BDSMentoring

Hoe lang het traject duurt? Dat bepaal je zelf. Je legt je vooraf niet vast aan een bepaald traject. Net als bij coachgesprekken, bepaal je steeds zelf of er een nieuwe afspraak wordt gemaakt. Hoe de afspraken eruit komen te zien, bepalen we samen op basis van je vragen, behoeften en de voorgang van het proces.

Kosten van BDSMentoring

De kosten van BDSMentoring zijn:

Intake± 60 minuten90 euro
BDSMentoring90 minuten195 euro

Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en alle praktische benodigdheden (leermiddelen). Gedurende het traject sta ik altijd open voor mail- en appcontact bij eventuele vragen en/of mogelijke struikelblokken.

Locatie BDSMentoring

De afspraken vinden plaats op een centrale locatie op Flevoland met gratis parkeermogelijkheden en waarbij alle spelvormen mogelijk zijn.

Meer informatie

Op zoek naar bevestiging en houvast? Bezoek mijn BDSM workshop!
Workshop BDSM voor koppels
BDSM workshop voor de single Dominant
BDSM workshop voor de single sub

Lijn Mrs Moriah