Contact

De afspraken voor een sessie of workshop vinden plaats in het sfeervolle DOMA in Den Haag, een compleet ingerichte studio die alle mogelijkheden biedt voor de ultieme Femdom beleving. Je kunt hier prima (overdag gratis, na 18.00 uur betaald) parkeren, dus daar hoef je je niet druk over te maken. Wil je meer weten over een sessie of workshop, of en afspraak maken dan kun je (vrijblijvend) met mij contact opnemen.

Contact met Meesteres moriah

Contact gegevens

Je kunt mij bellen, appen of mailen:

Telefonisch of appen: 06-1326 8573 (graag tussen 11.00 en 21.00 uur)
Mail: mrsmoriah@meesteresmoriah.nl

Bel altijd met je nummerherkenning aan, want anonieme nummers worden door mij niet opgenomen.

Contact Meesteres Moriah

Locatie

Op de dagen dinsdag t/m donderdag ontvang ik op de locatie:

DOMA SM Suite
Asterstraat 105
2565 TT Den Haag

Waarom DOMA SM Suite?

Ik heb de afgelopen tijd meerdere locaties bezocht, ook locaties die voor mij handiger waren in bereik, maar… bij DOMA voelde het (weer) als thuiskomen. In DOMA vind ik de sfeer die perfect aansluit bij míjn Femdom beleving. Als ik de prachtige ruimte inloop, verschijnt er automatisch een glimlach op mijn lippen en pretlichtjes in mijn ogen. De ruimte sluit als een warme deken om mij heen. Het is de sfeer en het zijn de vele mogelijkheden die mij blijer dan blij maken en mij zullen prikkelen tot intense momenten met jou.

Van vrijdag t/m maandag ontvang ik op een locatie op het centraal gelegen Flevoland.

BDSM is van altijd…

BDSM is niet een hype van de laatste jaren, het is er altijd geweest en het zal er altijd zijn.

Al in de oudheid hadden verschillende culturen uitingen van BDSM. De kunst en literatuur uit het oude Egypte, Griekenland en Rome tonen taferelen die wijzen op dominantie, onderwerping en pijnlijke genoegens. Denk maar aan de Griekse god Pan, die vaak werd afgebeeld in erotische scènes waarin bondage een rol speelde.

In de oosterse wereld is de Kama Sutra wellicht het meest bekend. Dit oude Indiase handboek over liefde en seks, geschreven rond de 2e eeuw, heeft secties die gaan over hoe je klappen kunt uitdelen en ontvangen voor genot. En laten we Japan niet vergeten, waar shibari, de kunst van het erotische touwbinding, zijn oorsprong vindt.

Vastgebonden en gekneveld
onbeschonken toch beneveld
verloren aan mijn macht
voel jij de diepste kracht

Onderworpen aan mij
die je meeneemt in je diepste val

Wachtend en niet sprekend
in de duisternis geketend
zwemmend zonder vest
de stilte is wat rest

en een diep vertrouwen
dat ik je ook weer redden zal…

Meer over mij weten?

Ik draag de Femdom-beleving en BDSM in het algemeen graag op een positieve en informatieve uit. Wil je meer over mij (en mijn zienswijze) lezen, surf dan langs mijn sites:

www.bdsmforyou.nl
www.femdom-lifestyle.nl

Lijn Mrs Moriah