Wie is Meesteres Moriah?

Een goede vraag, want wie is Meesteres Moriah? Mijn eerste antwoord is: “Een oprechte Femdom Meesteres, die overtuigd is van haar mentale kracht als vrouw. Niet alleen tijdens een bewuste “beleving” (en ik gebruik hier bewust niet het woord “spel” of “sessie”) maar altijd. Ik ben ervan overtuigd dat de mentale kracht van vrouwen, het logische antwoord is op de fysieke kracht van mannen, in deze dualistische wereld.

Meesteres Moriah

BDSM is sinds mijn herkenning en erkenning, onlosmakelijk verbonden aan mij en mijn leven. 24/7 latent aanwezig en waar mogelijk, prominent. Terugkijkend op mijn relaties, heb ik altijd iets gezocht, waarvan ik wist dat het zou moeten bestaan – een soort overtreffende trap van liefde – maar waarbij ik nooit de voldoening mocht proeven. Dominant ben ik echter altijd geweest. Dominantie is niet iets dat je kunt leren. Je bent het of je bent het niet. Voor mij uit Dominantie zich niet in stemverheffing of stampvoeten, noch in latex, leer of zwepen. Het zit verborgen in een blik, een gevoel van veiligheid, intensiteit, behoefte het beste uit jezelf te halen voor die ander, de puurheid van de ander kunnen ontdekken ook achter een façade.

Overgave en respect

Mijn slaven en slavinnen krijgen van mij veel ruimte om zich te kunnen bewegen en ontplooien maar één blik is voldoende om te weten dat ze een grens hebben bereikt. Ik ben streng, doch rechtvaardig, ik hou van discipline en zal deze met straffe hand hanteren (zonder warming up, want straf is straf). Ik ben niet van de fluwelen handschoenen, maar van de latex en dat is een groot verschil. Maar daarnaast ben ik empathisch en kleur ik ons samenzijn in, op basis van onze gezamenlijke energie, waardoor de BDSM beleving een blauwdruk wordt van de optelsom van ons beiden. Uniek, gebaseerd op het nu en altijd met een lach. Als je van mening bent dat een Meesteres altijd ‘streng en boos’ moet kijken, zit je bij mij verkeerd. Ik hou van wat ik doe, ik geniet en jouw lijden is mijn glimlach rond mijn lippen.

Voor mij zit BDSM verscholen in het evenwicht tussen klein en groot. Soms een bijna onzichtbare spanning tussen de D en ‘s. Puur, rauw, fouten, vallen, opstaan en doorgaan. Lachen. Bloed, zweet en tranen. Tranen, vloeken en troost. Ik hou van tranen. In de veiligheid van mijn schoot.

Meesteres Moriah

Op zoek naar grenzen

Instinctief ben ik altijd op zoek naar grenzen, van mijzelf en anderen. Niet doelloos maar met de intentie de ander zichzelf te laten overstijgen. Hoe mooi is het de ander te zien schitteren in de puurste versie van zichzelf. Of zichzelf onder te dompelen in de stilte van het niets.

Je hoeft het niet met mij eens te zijn, dat maakt het leven juist zo kleurrijk. Respect is echter voor mij onlosmakelijk verbonden aan iedere vorm van edgeplay…

Basic facts

Lengte 1.85m
Postuur volslank
Haarkleur op dit moment blond
Leeftijd 50+

Enthousiasme

Mijn enthousiasme en passie voor de BDSM, met Femdom in het bijzonder, zie je (onder andere) terug op mijn sites:

www.bdsmforyou.nl
www.femdom-lifestyle.nl

Wil je (nog) meer van mij weten, of over mij te weten komen, surf dan gerust even langs deze sites.

Lijn Mrs Moriah