Op zoek naar bevestiging en houvast? Bezoek mijn BDSM workshop!

Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar een bepaald gemis en altijd zocht ik dit bij een ander. Inmiddels weet ik dat ik eigenlijk op zoek was naar mijzelf…

Ook op zoek naar jouw weg binnen de wereld van BDSM? Misschien als onderdanige, wellicht als potentiële Meesteres of Meester, maar heb je nog wat last van schroom of weet je nog niet écht of het iets voor je zal zijn? Of misschien wil je een bepaalde speltechniek of toy uitproberen om te kijken of het iets voor je/jullie is? Een BDSM workshop kan daarbij uitkomst bieden, jouw de tools geven er zelf mee aan de slag te gaan. Geïnspireerd, enthousiast en zonder schroom. Een workshop is volledig togespitst op jouw of jullie behoeften.
Een BDSM workshop, gegeven door een ervaren Meesteres, die weet waar jij tegenaan loopt, omdat ze ooit tegen dezelfde hindernissen is aangelopen.

Meesteres Moriah

Erkenning en herkenning

Mijn zoektocht binnen de wereld van BDSM eindigde na vele gesprekken met slaven en Dominanten, vallen en opstaan, in de erkenning en herkenning van mijzelf als totaal. De acceptatie van zowel mijn warme en inlevende kant als mijn dominante en sadistische kant. De omarming van mijzelf als geheel, eindelijk in balans.
Hoe mooi zou het zijn, als jij hetzelfde zou gaan ervaren?

In de loop van tijd heb ik geleerd, dat ik niet alleen ben in mijn zoektocht binnen de wereld van BDSM. Velen zijn zoekende naar zichzelf of hebben moeite met zichzelf als ‘compleet’ te accepteren. Met mijn BDSM workshops pak ik je bij de hand en laat ik je zien hoe bevrijdend, mooi en intens BDSM kan zijn.

Hoe is de BDSM workshop tot stand gekomen?

Ooit was er een moment dat ik een etiket kon plakken op mijn verlangen en had het gemis in mijn vanilla relaties een naam gekregen. De naam: BDSM (of in mijn geval zelfs heel specifiek: Femdom). En met deze naam kon ik eindelijk mijn aangeboren gevoel voor dominantie en sadisme accepteren en waarderen. Ik was niet alleen…

BDSM, eindelijk had mijn gemis een naam waarop ik kon zoeken, in de hoop op antwoorden. Maar ik vond ze niet. Niet echt, althans.

Ik hoopte iets te vinden als het antwoord op de vraag ‘Hoe word ik een goede Meesteres,’ maar ook Google kon mij, ondanks miljarden pixels aan informatie, dit antwoord niet geven. Of een BDSM workshop waar ik op een veilige manier alles kon leren, kennis kon opdoen over de verschillende speeltjes. Maar ook dat vond ik niet.
Het antwoord heb ik uiteindelijk gevonden in de tientallen, misschien wel honderden gesprekken met slaven, slavinnen en dominanten, de ervaring met BDSM speeltjes heb ik uiteindelijk opgedaan in een SM-club en door veel te oefenen, te leren, te vragen, te vallen en weer op te staan.

Workshop BDSM

Wonderlijke wereld

Met deze BDSM workshop wil ik jou helpen. Dominant, switch of onderdanig, ik neem je mee in de wonderlijke wereld van BDSM. In deze workshop leer je schroom te verliezen en op te gaan in de beleving en daarnaast maak je kennis met verschillende materialen die je D/s relatie nog mooier, intenser en spannender kunnen maken. In de workshop kun je gebruik maken van mijn materialen, maar heb je de voorkeur voor je eigen spullen, dan is dat ook geen enkel probleem.

Er zijn verschillende mogelijkheden, informeer hier vrijblijvend naar. Deze BDSM workshop is er voor jou of jullie. Mensen die op een veilige en discrete wijze de wereld van BDSM willen verkennen.

Afspraken kunnen in overleg worden gemaakt op maandag t/m zondag.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Ook tijdens de workshops zijn mijn no-go’s van kracht.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro. Bij meerdere aanwezigen wordt een meerprijs van 50 euro per persoon, in rekening gebracht.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De sessies en/of workshops worden gegeven in SM Studio Almere. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.
Afspraken kunnen worden gemaakt op donderdag t/m zondag.

SM Studio Almere
Josephine Bakerstraat 29
1311GB Almere

Meer informatie

Workshop BDSM voor koppels
BDSM workshop voor de single Dominant
BDSM workshop voor de single sub

Lijn Mrs Moriah