BDSM workshops voor koppels

Een speciale BDSM workshop, op maat, voor koppels. Wil je wegdromen in de wereld van 50 tinten grijs, of zelfs voorbij het grijs de wereld verkennen van 50 tinten rood, roder, roodst? Misschien zijn jullie er nog niet mee bekend, of wellicht bewandelen jullie deze weg al, maar wil je samen een stap verder gaan. Dan is deze BDSM workshop perfect geschikt voor jullie, vooral omdat deze workshop puur maatwerk is en volledig op jullie van toepassing. Discreet en aansluitend op jullie verlangen en nieuwsgierigheid. Misschien zelfs als boost voor jullie relatie

Workshop voor koppels

Volledig discreet

Aangezien er geen anderen bij de workshop aanwezig zullen zijn, is het dus ook nog eens volledig discreet. Met heldere gesprekken vooraf en met de mogelijkheid tot evaluatiegesprekken en begeleiding achteraf. Want een goede communicatie, is onlosmakelijk verbonden aan een intense BDSM beleving.

Vooraf hebben we uitgebreid telefonisch- en mailcontact, zodat jullie duidelijk kunnen aangeven wat jullie in deze workshop hopen te vinden en dat daardoor de inhoud van de workshop volledig zal aansluiten op jullie vragen en wensen. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur, exclusief gesprek (vooraf) en een verfrissende douche na afloop.

Wat kun je verwachten?

Van de workshop kun je vooral verwachten dat je heel veel gaat doen, de nadruk ligt dus echt op “work“. Ik geef een klein beetje theoretische kennis, demonstreer dingen en vervolgens is het de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat. Uiteraard onder mijn wakende oog om te kijken of alles goed gaat. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik over voldoende materiaal beschik, zodat jullie van alles kunnen ontdekken en kunnen uitproberen. Precies met de dingen die jullie vooraf hebben aangegeven, dus naar jullie wens, passie, nieuwsgierigheid en interesse. En alles met een kinky touch en grote lach.

Workshop BDSM

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Ook tijdens de workshops zijn mijn no-go’s van kracht.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro. Bij meerdere aanwezigen wordt een meerprijs van 50 euro per persoon, in rekening gebracht.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een leuke goodybag en praktische handleiding mee (in boekvorm t.w.v. 75 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De workshops worden gegeven in de DOMA SM suite in Den Haag

Meer informatie

BDSM workshop
BDSM workshop voor de single Dominant
BDSM workshop voor de single sub

Lijn Mrs Moriah