Een bijzondere ontmoeting met Meesteres Moriah

Nadat ik eerder, door mijn eigen stommigheid, een kans voorbij heb laten gaan deze zomer, heb ik een herkansing gekregen! Een ontmoeting met Meesteres Moriah! Vooraf had ik deze ontmoeting heel erg opgeblazen, mezelf gek zitten maken. Mij laten intimideren door haar foto’s, maar deze heftigheid was zo in strijd met de berichten die ik van haar heb mogen ontvangen.

Een bijzondere ontmoeting met Meesteres Moriah

Relaxed

Het is vrijdag en voor het eerst sinds weken, voel ik geen spanning. Eigenlijk voelt het heel relaxed, alsof ik naar een verjaardag ga, of feestje. Dat gevoel had ik!

Na mijn werk bloemen gehaald. Terug naar de auto, vergeten eruit te halen. Lekker gedoucht, lekker glad en voorzien van een lekker geurtje, vindt ze belangrijk. Stap in de auto en shit, weer naar boven want ik ben de bloemen vergeten! Als ik denk dat ik nu echt alles heb, rijd ik naar haar toe. Een kwartier te vroeg rijd ik haar straat in. Nog maar even wachten met aanbellen! Meesteres Moriah zegt altijd “dat te vroeg ook niet op tijd is.”

Koffie en een drinkbak

Uiteindelijk is het precies op de afgesproken tijd dat ik aanbel. Haar partner/sub, 2bees doet open. Eigenlijk heel relaxed. Haar slavin was ook aanwezig. Fijn kennis te maken, maar de zenuwen grepen me naar mijn strot. Meesteres Moriah zag ik nog niet. Van haar sub kreeg ik de opdracht koffie voor haar te zetten en mee te nemen naar boven. Ook kreeg ik een drinkbak van een hond mee, met daarin zo’n verschrikkelijke metalen CB. Het zal toch niet?

Fijne energie

Door 2bees word ik begeleid naar boven. Eindelijk mag ik haar ontmoeten. Er hangt daar zo’n fijne energie en ze kijkt me met pretogen aan. Vanaf dat moment kan ik mijn handen niet meer stilhouden. Ik sta te trillen als een malle. Ik overhandig haar de bloemen en koffie. Fout. Ze vraagt direct wat er in de koffie zit. Ik stamel een beetje lullig “niets” en voel gelijk aan mijn theewater dat er blijkbaar iets niet klopt. En inderdaad. Er had melk in gemoeten en zoetjes. Ze stuurt me direct weer naar beneden om het te corrigeren. Stom. Er was me niks verteld, maar ik had er inderdaad ook niet naar gevraagd. Goede les om te onthouden.

Berg zenuwen

Eenmaal terug boven liet ze me glimlachend allerlei kooitjes zien. Ik moet er niet aan denken dat ik daar nu al mee naar huis moet. Als ik al niet genoeg zenuwachtig was, dan kwam er nu nog een berg zenuwen bij. Ik kreeg er een droge mond van.

Gelukkig mocht ik wat water drinken. Alleen wel uit de drinkbak op de grond. Na wat opgeslurpt te hebben, moest ik me uitkleden en voor haar gaan staan. Het eerste wat ze doet is naar mijn tepels grijpen. Ik had haar van te voren aangegeven dat er naar kijken al pijn doet, maar ze vond het blijkbaar niet nodig om dat te onthouden! Ik moest het zelfs van haar lachend ondergaan, wat me natuurlijk niet lukte.

Massage

Daarna mocht ik haar voeten masseren en konden we rustig praten over wat ik voor haar kon betekenen. Ook hier bleven mijn zenuwen mij parten spelen. Er kwam geen zinnig woord uit, en over een gedicht wat ik moest verzinnen, zal ik het maar helemaal niet hebben! Haar heerlijke en veelvuldige lach tussendoor, was fijn.

Na de massage moest ik haar een zweepje aanreiken met een handje erop. Ik kreeg er een paar ferme tikken mee. Ik deed nog een poging om mijn kont te beschermen met mijn handen, maar dat loste ze snel op door mijn polsen met boeien aan elkaar vast te maken. Uiteindelijk met als resultaat dat ik te horen kreeg dat ze nog nooit zo’n piepmuis heeft mee gemaakt. En dat ik zelfs nog erger ben dan haar eigen piepmuis (2bees).

Het was een boeiende eerste kennismaking. Gelukkig hoefde ik nog geen kooitje om en stapte ik uiteindelijk met een grote glimlach in mijn auto.

subje

Meer informatie

Hoe kleur ik een Femdom beleving of sessie in?

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *