En toen ging code rood af!

Vandaag ga ik opnieuw naar Meesteres Moriah en zal ik ontdekken of ik bevrijd word van mijn kuisheidsgordel of dat ik toch nog wat langer wordt opgesloten. Een kleine kanttekening: Naast mijn BDSM interesse, heb ik een relatie. Mijn partner laat me hierin vrij, maar zij bezit wel de reservesleutel van mijn CB. Mocht ze gebruik willen maken van mijn piemel, dan kan ze hier te allen tijde over beschikken. Ik gebruik echter de sleutel ook voor een grondige reiniging. Na de schrobbeurt gaat hij natuurlijk gelijk weer achter slot en grendel.

En toen ging code rood af!

Van geen kwaad bewust

Ik heb geen idee wat me te wachten gaat staan, dus probeer mij zo goed mogelijk voor te bereiden. Ik ontdoe mijzelf van de chastitybelt en spring lekker onder douche. Elk plekje van mijn lichaam was ik grondig en ik ben me van geen kwaad bewust. Meesteres Moriah houdt van een schoon en gereinigd lichaam. Na het afdrogen smeer ik alles goed in en doe mijn piemel weer netjes in het kooitje. Slotje dicht en klaar. Inmiddels is het tijd om te gaan. Het is mij weer gelukt om netjes op tijd te zijn. Om klokslag 10:59 bel ik aan en word ik opnieuw welkom geheten door haar sub. Hij gaat mij weer voor de trap op en kondigt mij aan bij Meesteres Moriah.

Kinderstoeltje

Ik mocht binnen komen en daar stond ik dan met een tas en een kinderstoeltje in mijn handen. Als eerste geef ik Meesteres Moriah de kinderstoel. Ik heb dit stoeltje speciaal voor haar aangepast. De zitting heb ik bedekt met omgekeerde bierdopjes, die wat verder van elkaar af zitten dan op haar eigen doppenstoel. Een kleinigheidje omdat de vorige keer de “doppenstoelchallenge” zo makkelijk was gegaan en ik niet met lege handen wilde aankomen. Ze was hier erg blij mee en het zou een mooi plekje krijgen in haar (Old school) speelruimte. Ze gaf aan dat ik vandaag ook absoluut zelf het stoeltje zou gaan ervaren, zodat het op juiste wijze kon worden ingewijd.

Kwellend genot

Ik mocht mij uitkleden zodat zij de kuisheidsgordel kon controleren. Nadat ik mijzelf volledig had uitgekleed, gebaarde ze mij volledig naakt voor haar te gaan staan. Ze nam mijn ballen en CB in haar handen en vroeg hoe mijn opgesloten week was vergaan. Mijn antwoord was: “Knellend”. Op hetzelfde moment sloeg ze op mijn ballen. Ik schrok daarvan, omdat ik het niet had zien aankomen. Vervolgens droeg ze mij op, stil te blijven staan terwijl ze met haar nagels langs mijn lichaam ging.  Het kietelde en ik vond het lastig stil te blijven staan omdat ik moest lachen. Ze corrigeerde mij direct met: “Lachen is ook bewegen! En stil staan, is stil staan!” Ze ging door en bij iedere beweging van mijn kant werd dit door haar afgestraft door mijn tepels stevig vast te pakken (zeg gerust: “gemeen knijpen”). Dit bleef ze net zolang herhalen totdat het mij (min of meer) lukte om stil te blijven staan.
Wat was dat een kwelling en genot.

Sleutelhanger

“Heeft je vriendin je afgelopen week nog van het slot gehaald?” vroeg ze onverwachts. Ik antwoorde dat zij de reservesleutel deze week niet nodig had gehad en dat ik hem alleen zelf vandaag had gebruikt om mijzelf goed te kunnen reinigen.  Meesteres Moriah keek me ineens streng aan en zei: “Daar heb jij geen toestemming voor gevraagd! Ik heb geen bericht van je gehad”. Ik verontschuldigde mijzelf aan haar en gaf aan dat ik niet had geweten dat ik dit had moeten doen. Meesteres Moriah antwoordde terug, dat ze meer is dan een sleutelhanger!

Spanking met putjesmasker op mijn hoofd

Ik heb duizend maal mijn excuses gemaakt en toegezegd dat ik dit een volgende keer absoluut zou doen. Daarmee ging ze akkoord. Ze gaf aan de CB nog even om te laten omdat ze hem toch nog niet nodig had. Vervolgens kreeg ik een putjesmasker over met mijn mond, met een ronde gag erin. Ze zette me vervolgens voorover tegen de bondagetafel aan. “In je vorige verslag had je iets gezegd over dat je linkerbil meer aandacht van mij had gehad dan je rechterbil. Zal ik dat dan nu even goedmaken door alleen je rechterbil te verwennen?” Vervolgens pakte ze allerlei houten slagmaterialen en begon daarmee een stevige spanking te geven op mijn billen. Eerst alleen de rechterbil, maar al snel voelde ik de impact op beide billen (ik voel ze nu nog gloeien). Ze had er blijkbaar zin in, want het duurde best lang. Geen idee wat er allemaal langs is gekomen, maar in ieder geval een houten paddle, houten lat, rotan cane, borstel, houten spatel, kleine mattenklopper en haar handen. Ze wisselden de tikken af met nagels over mijn rug en billen.

Dikke knuffel

Toen ze eindelijk het laatste slagwerktuig weglegde, kreeg ik een dikke knuffel van haar. “Omdat ik alle slagen zo goed had doorstaan”, gaf ze aan. Vervolgens deed ze het masker af en mocht ik wat water drinken. Mijn billen gloeiden behoorlijk. Na wat water te hebben gedronken overhandigde ze mij haar zilveren ketting met de sleutels van de CB’s die zij onder controle heeft. “Je mag jezelf even bevrijden. Niet om ermee te spelen. Misschien mag dat later nog, maar nu niet.”

Nadat ik de kuisheidsgordel had afgedaan, pakte ze een lang stuk touw en legde een bondageharnas om mijn lichaam. Ik kreeg nu een ander masker op en werd tegen het kruis gezet voor een foto moment.

Bondagetafel

Hierna mocht ik op haar bondagetafel gaan liggen. Meesteres Moriah zei spottend dat “de Spa van Moriah weer is geopend”. Ze loopt even weg om sounds te pakken en al snel begon ze mijn pik te vullen met sounds van klein naar groot. Dit gaf zo’n lekker gevoel, net alsof ik klaar kwam. Elke keer als de sound mijn piemel verliet voelde dat heerlijk.  

Code rood

Na een aantal sounds pakte ze de kaars die ik speciaal voor haar had meegenomen. Ze druppelde daarmee een beetje wax op mijn ballen. OMG, wat deed dat zeer! Ik kon niet anders dan schelden en ik probeerde zelfs met mijn handen mijn ballen te beschermen. Ik riep: “Nee, stop, hou op! Dit wil ik niet meer!” Meesteres Moriah zei doodleuk: “Dat is niet het juiste stopwoord” en liet nog een paar druppels op mijn ballen vallen. Snel riep ik: “ROOD”. Daarop reageerde ze wel direct en stopte met het druppelen van het kaarsvet. Ik baalde enorm dat ik het stopwoord had moeten gebruiken, maar ik trok deze pijn echt niet. Meesteres Moriah zag mijn teleurstelling en gaf mij een warme knuffel.

“Zullen we deze kaars eens op je billen proberen? Misschien heb je gewoon heel gevoelige balletjes.”, stelde ze voor. Ik draaide me om op de bondagetafel, zodat ze goed bij mijn billen kon. De eerste druppels waren prikkelend en een beetje pijnlijk maar daarna werd het al snel minder en vloeide er heerlijke warme wax over mijn billen tot er twee gele zonnen verschenen. Nadat ze tevreden was, pakte ze een scherp mes om alle wax er weer af te schrapen. Dat voelde erg fijn. Zo had ik ook nog een beetje knifeplay kunnen ervaren. Het ontspande mij zo erg, dat ik bijna in slaap viel. Zo leek het inderdaad op een echte Spa.

Wat geef jij leuke cadeautjes!

Nadat het kaarsvet van mijn billen geschraapt was, mocht ik van de bondagebank komen. Ze gaf aan dat ik een papiertje mocht pakken, en eigenlijk weet ik dan al een beetje wat ik mag gaan doen. Maar voor ik aan de slag mocht, moest ik van haar nog plaats nemen op mijn eigen stoeltje. Dat viel nog behoorlijk tegen. De pijn van de doppen was behoorlijke heftig. Vooral omdat Meesteres Moriah ook nog eens “heel lief” op mijn schouders ging leunen om nog wat extra druk op de doppen te geven. Na een paar minuten van helse pijn, mocht ik van haar aftellen, van tien naar nul. Bij nul mocht ik opstaan. Dat lukte niet zonder schelden. Wat deed dit pijn zeg! Meesteres Moriah moest erom lachen. “Wat geef jij ontzettend leuke cadeautjes!!” Haar ogen glommen van plezier. Gelukkig was er nu geen challenge anders had ik zeker gefaald.

Oplikken

Uiteindelijk mocht ik op mijn knieën voor haar plaats nemen en beginnen met rukken. Ik kreeg hier maar een paar minuten voor, gaf ze aan. Hooguit vijf. “Anders ga je gewoon weer op slot zonder orgasme…”, liet ze nog even fijntjes weten. Ik had echter niet lang nodig. Ik vroeg nogmaals om toestemming en na akkoord van haar, spoot het uit mijn piemel. Voor het grootste gedeelte op het papiertje wat ik had klaar gelegd maar ook iets ernaast. Gelukkig heeft Meesteres Moriah dit niet gezien, anders had ik het op moeten likken. Nu kon ik het snel met het papiertje schoon vegen.

Als afsluiting mocht ik haar schoenen kussen en de randjes van haar nagels.

slaaf Luke

Meer informatie

Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!
Hoe kleur ik een Femdom beleving of sessie in?

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *