Op koffievisite bij Meesteres Moriah

Afgelopen zondagochtend reed ik in mijn autootje lekker in het zonnetje naar Meesteres Moriah, voor een gezellige koffievisite. Ik belde aan en haar sub deed open. We begroeten elkaar en vroeg hem mijn tas uit de auto te halen. Wat hij uiteraard deed, niet dat ik de dominant ben, maar gewoon omdat vrouwen ontzorgd moeten worden. Nadat ik Meesteres Moriah had begroet overhandigde ik haar een nieuw telefoonhoesje, van lekker ruikend leer. Ik zag de vorige keer dat haar hoesje aan vernieuwing toe was. Ze reageerde enorm blij.

Op koffievisite bij Meesteres Moriah

Heerlijke kop koffie

Haar sub had inmiddels koffie gemaakt en we kregen beiden een kopje koffie. Een heerlijk bakje koffie. We keuvelden wat heen en weer. Er was eigenlijk een ander plan, maar plannen zijn er om gewijzigd te worden. Meesteres Moriah zag er overigens overweldigend uit. Super sexy, erotisch. Ik voelde ergens al iets stromen. Nu schaam ik mij daar niet voor, want ik ben natuurlijk niet van steen.

Oefening baart kunst

Ik moest voor haar wat zwepen van boven gaan halen, en haar sub moest zijn leren dwangbuis aan en een putjesdeksel masker op. Hij had een roze cb om. Ik moest daar eigenlijk wel om lachen, twee oogjes erop en het was een varkentje ofzo. Hij moest gaan zitten op de doppenstoel, maar de piepmuis had al snel last van zijn kont. Volgens mij binnen 30 seconden al. Echt hé mannen….kunnen soms zulke mietjes zijn.

“Ja hup, kleding uit”  zei ze. En uiteraard deed ik dat. En met wat floggers ging ze los op mijn rug. Nu vind ik floggers echt wel een cadeautje om even een soort van in het moment te komen. En op een gegeven moment kwam de nieuwe zweep weer rondom mijn lijf. “Ja ik wil nog even oefenen” zei ze. Natuurlijk offer ik me graag op. Over die zweep schreef ik de vorige keer. Dus ik ga verder niet in herhaling. Ik heb er in ieder geval heerlijk van genoten, met wat vloeken en tieren.

De rest van de middag

We hebben gezellig een spel gedaan met zijn drieën, en heeft Meesteres Moriah ons getrakteerd op wat lekkers bij de snackbar. Alsof wij varkentjes al niet vet genoeg zijn. We hebben heerlijk zitten smullen. Tijdens het eten vroeg ik aan haar of zij het misschien leuk zou vinden om bij mij een bondage te doen met kettingen. Ik heb namelijk een RVS, ijzer fetisj. Dat vond ze zeker leuk. Ik heb zelf een aantal kettingen op zolder waarmee Meesteres Moriah vast hele leuke dingen kan doen. Na het eten stapte ik weer in mijn auto naar huis. En kreeg ik de ene na de andere fantasie.

Fantasie: Bondage met kettingen

Zij pakte de koffer met kettingen uit, en ze glimlachte. “Zo klein sletje, kleed je maar even uit”. Ik kleedde mij voor haar uit, en moest rechtop gaan staan. Ze maakte van de kettingen, die niet licht waren een broekje. Ze trok de dikke ketting door mijn kutje. Ik rilde van de kou en opwinding tegelijkertijd. Ze trok er stevig aan en zette de uiteinden aan elkaar met karabijnhaken. Ik wist niet hoe ik het had. Ooit heb ik van haar een harnas van kettingen gekregen maar deze ketting zijn zoveel dikker en hebben een heel ander effect.

Hoe wist ik nog niet precies maar het broekje voelde al super geil. Ze legde kettingen over mijn schouders en verbond deze met het broekje. Alsof ik bretels aan had. Zo ik ga je eerst maar eens even vastzetten aan de balk hier. Ze maakte van de ketting polsboeien en maakte mij aan de balk vast.

Het koude ijzer

En ze drapeerde nog meer kettingen om mij heen die ze met karabijnhaken vastmaakte zodat ze niet op mijn voeten ofzo zouden kunnen vallen. Mijn kutje droop. Mijn borsten stonden fier vooruit vanwege de kou van het ijzer. Gewoon botergeil. Toen ik eenmaal in de bondage voor haar stond, ging ze met haar nagels langs de randen van mijn schaamlippen. En ze kneep erin.

Auw en ik voelde dat ik nog natter werd. “Jij vieze vuile geile slet, je druppelt!”. “zal ik nog even een mes pakken, of denk je dat je zo wel tot een orgasme kunt komen”, vroeg ze ironisch. Ik glimlachte naar haar, terwijl ze met haar lange nagels mijn klitje opzocht. En met haar andere hand keihard in mijn tepels kneep. “Mag ik alstublieft” Ze keek me aan met haar grote glimlach. “ja hoor geile slet, kom maar”. En ik kwam, luid ademend, tot een heerlijk orgasme.

Weer thuis

Dit was één van de fantasieën die ik onderweg had. En ik genoot nog van het beeld dat ik van haar had. Ze zag er zo mooi uit, ik kon het niet laten om steeds naar haar te kijken, naar haar benen, naar het rokje.  Nadat ik weer thuis was, moest ik natuurlijk even appen dat ik weer thuis was. Daarna  was ik eerst toe aan een kopje koffie…

Meer informatie

Kennismaking met een nieuwe zweep!
Het verlangen naar rust in mijn hoofd
Het jaar 2023 sluiten we af met cupping en kaarsvet
Zij gaf mij vleugels (met ontspannende needleplay!)

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *