Kennismaking met een nieuwe zweep!

Meesteres Moriah heeft een nieuwe zweep, met zo’n mooie crack op het eind. Ze liet me al eerder haar nieuwe aanwinst zien via een foto. In een club hadden we een poos geleden een dominant gezien die met een lange zweep een slavin verwende met wat mooie striemen. Nu dat Meesteres Moriah een mooi speelhuis heeft, geeft dat wat meer ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk om ook met zulke mooie lange zwepen aan de gang te gaan.

Een nieuwe zweep!

First things first

Want eerst was het tijd voor een high tea. Ik had een high tea geregeld voor Meesteres Moriah, vanwege Valentijnsdag en haar sub Schlemieltje mocht ook mee. Schlemieltje reed ons naar de locatie alwaar er van alles werd geserveerd. De lekkerste hapjes, zoet en hartig. Nu wou Meesteres Moriah alleen de kruimels naar Schlemieltje gooien maar ze streek met haar hand over haar hartje. En eigenlijk ook gewoon als zuinige Hollander, want zo zonde om al die lekkere hapjes te laten staan. Want Meesteres Moriah was verzadigd door de lekkere hapjes, en ik ook. Heerlijk genoten. Gelukkig heb ik geen beperkingen op eten of moet ik smeken om eten. Schlemieltje zat later ook lekker te smikkelen, met een grote glimlach. En een rode snor van de tomatensoep. Hilarisch gewoon!

Smaken verschillen

Zoals dat met eten gaat, smaken verschillen. Maar dit geldt ook voor de belevingen binnen de BDSM. Ik ben meer van het ondergaan van pijn, naalden, knifeplay et cetera. En heb ik niks met vernedering, ook niet m.b.t. eten. Ik moet er ook niet aan denken. En vooral niet als er anderen bij zijn. Natuurlijk als zij het wil, dat ik als een hond moet paraderen dan doe ik dat uiteraard maar dan zou ik meer dubbel liggen van het lachen om mezelf.

Het is niet dat ik dat als een no go heb afgesproken met Meesteres Moriah maar haar inschattingsvermogen had dat allang gezien. En zo zou het ook moeten zijn. Geen lijstjes met go en no go. Geen stopwoorden. Ik heb nooit iets aangegeven, was totaal nieuw in de BDSM wereld. We leerden elkaar kennen en alles is als vanzelfsprekend gegaan. Dat is voor mij fijn, want ik ontdek nog steeds. Maar het is ook zeer zeker fijn voor Meesteres Moriah. Dat geeft haar vrijheid in haar hoofd.

Zwepen

Maar terug naar de nieuwe zweep van Meesteres Moriah. Teruggekomen in haar speelhuis, dirigeerde ze mij naar boven om “even” haar nieuwe zweep uit te testen. Eerst liet ze mij even de crack horen. Wow wat een mooi geluid. Ik kan daar zelf ook van genieten. “Nou hup kleren uit” zei ze. En daar ging ze los, linksom, rechtsom, linksom, rechtsom. De zweep sloeg ze steeds om mijn middel. De ene keer ten hoogte van mijn billen, dan weer op mijn borsten, en hoe ze het doet geen idee, maar precies op mijn tepels terwijl ik met mijn rug naar haar toe stond. Waarbij ik af en toe ronddraaide, om de pijn en striemen wat te verdelen. En ze bleef maar doorgaan.

Snelheid

Bij elke zweepsessie heb je natuurlijk snelheid en ritme. Maar bij deze zweep doordat links en rechts werden afgewisseld op een bepaalde snelheid en ritme, had ik het gevoel dat ik heel snel uit mijn hoofd was. Niet meer nadenken, ontvangen. De snelheid vond ik zeer verrassend, diepgaand, en het kippenvel stond overal. Wat mij betreft is deze nieuwe zweep, uiteraard door haar eigen ervaring een topzweep. De volgende dag mocht ik er nog een paar honderd keer aan geloven.

Nu las ik ergens in haar eigen teksten dat ze opwarmt met floggers. Ik kon het uiteraard niet laten om dat, lachend, na afloop tegen haar te zeggen. Want waar waren nu de floggers? Waarop ze natuurlijk zelf ook heel hard moest lachen.

slavin anne

Meer informatie

Het verlangen naar rust in mijn hoofd
Het jaar 2023 sluiten we af met cupping en kaarsvet
Zij gaf mij vleugels (met ontspannende needleplay!)
Striemen en naalden, het verslag van slavin anne

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *