Het verlangen naar rust in mijn hoofd

Na enerverende weken was ik toe aan een stuk rust in mijn hoofd. Het stond niet in de planning maar Meesteres Moriah bood spontaan aan van joh kom morgen gewoon even gezellig langs, dan prik ik wel even een naaldje. De kriebels gingen al over mijn rug. Ik pakte daarna mijn spullen in om deze mee te nemen naar Meesteres Moriah. De dag verliep thuis met wat boodschappen doen, huishoudelijke dingen en ik moest nog een bezoekje afleggen.

Het verlangen naar rust in mijn hoofd

De volgende dag toog ik naar Meesteres Moriah en natuurlijk ook naar haar partner/sub 2Bees. Uiteraard haalde ik een paar lekkere gebakjes bij de bakker. Gelukkig hadden ze haar favoriete gebakje en daarna stapte ik weer in mijn auto naar haar toe. Ik belde aan en zij deed open, een omhelzing volgde. En daarna kregen we een lekker bakje koffie en smikkelden we samen van de gebakjes. Ondertussen kletsten we weer even bij. En ik had nog wat handige zaken voor haar meegenomen. Op een gegeven moment zei Meesteres Moriah “ik ga me nog even omkleden, want ik heb nog wat sexy kleding gekocht”. Ze toog naar boven en ik ging een verdieping hoger om me om te kleden. Het wachten op haar duurde wat mij betreft veel te lang.

Foto’s

En ja hoor daar kwam ze naar boven. En inderdaad mega sexy. Ze vroeg me nog even wat foto’s van haar te maken. Wat ik uiteraard deed, met haar telefoon. Waarbij ik daarna verzocht om mij ook wat foto’s van haar toe te sturen. Of ze dat uiteindelijk zou doen wist ik niet. Foto’s vind ik altijd fijn om te krijgen, ook na een sessie. Voor de herbeleving om even weer uit mijn hoofd te gaan voor de rust.

Naaldje prikken

Ik moest op mijn buik gaan liggen, ik had een mooi (nep) leren rokje aan, en ik zag dat ze lint pakte. Ik dacht direct jippie. Ze gaat er weer een mooi kunstwerk van maken. Meesteres Moriah heeft altijd wel creatieve ideeën. Ik ben wel wat gewend qua naalden maar deze keer was het zeer, zeer pijnlijk. Daaraan kon ik merken dat ik aardig wat stress met mij meedroeg. Af en toe gilde ik het uit. En dat is eigenlijk alleen maar goed, dat betekent dat het werkt. Het kan niet altijd een welness moment zijn. Daar word ik ook rustig van, maar deze keer zat de spanning zeer diep. Ik voelde hoe zij 1 voor 1 naalden prikte in mijn rug. Daarna ging zij met een lint aan de slag, en zij maakte wat foto’s. En liet er eentje aan mij zien. Wow, was het enige wat ik uit kon brengen. Daarna prikte zij er nog wat naaldjes omheen om mij wat meer door mijn spanning heen te laten breken. Die naaldjes waren ook erg gemeen.

Knife play

Daarna hoorde ik haar naar haar zilveren glimmertjes kast lopen, waarin heel veel RVS ligt en ook een aantal messen. Ze ging met een mes heerlijk over mijn rug en maakte een mooi wafeltjes effect. Wat ik later pas zag op een foto. Maar het gaf een heerlijke sensatie. De naalden die ik nog voelde, het gekras van het mes. Dat is toch een super combinatie. Daarna wreef ze nog over de naalden heen, ook een heerlijke rust sensatie. Daarna (en voor/tijdens de naalden prikken) spoot ze regelmatig alcohol over mijn rug, en dat bijt als een dolle. Het lint werd losgehaald. De naaldjes gingen er één voor één weer uit. Toen alles eruit was, spoot ze nog een flink aantal keren met alcohol over mijn rug. Daarna depte ze de kleine druppels bloed van mijn rug. Het stolt het snel dus het wordt geen bloedbad. Ik bleef nog heel even liggen. Enkele minuten daarna stond ik op en bedankte haar voor deze rustgevende sessie. En haar sub 2Bees bracht een heerlijk kopje koffie boven in haar speelkamer.

Brainstormen

Daarna hebben we samen alles opgeruimd en gingen weer naar beneden, 2Bees had de lunch klaargezet. En aten we deze gezellig samen op. Toen we daarmee klaar waren, gingen we nog wat brainstormen over haar boek, met nog wat creatieve ideeën om een boek nog completer te maken. Plus dat we samen nog wat andere zaken bedachten. Daarmee zal zij vast binnenkort mee op één van haar sites, of sociale media komen. Omdat ik best al wat trek had gekregen, stelde ik voor om het eten te gaan maken. Want de tijd vloog voorbij. En nadat we gegeten hadden, masseerde ik haar schouders en daarna was het tijd om te gaan. Ik bedankte haar en nam afscheid van haar en 2Bees. Die nacht sliep ik wederom als een roosje.

slavin anne

Meer informatie

Kennismaking met een nieuwe zweep!
Het jaar 2023 sluiten we af met cupping en kaarsvet
Zij gaf mij vleugels (met ontspannende needleplay!)
Striemen en naalden, het verslag van slavin anne

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *