De 2de editie van de sissy slettenparty

Eindelijk was het dan zo ver, de tweede editie van de Sissy & Slettenparty van Mrs Alexandra en Mrs Moriah. Het beloofde een spannende happening te worden, want de aankondiging luidde dat het nog heter zou worden dan editie 1!

De 2de editie van de sissy slettenparty

Stuiterende skippybal

Dagen en weken voor de party, stond ik al te stuiteren als een skippybal met ADHD. Maar ik was niet de enige. Ook Meesteres Alexandra en Meesteres Moriah hadden er duidelijk zin in. De dag voor de party was ik vrij, dus alle tijd om te experimenteren met nieuwe glitter make up. Ik wilde immers knallen!

Op de dag van de party was ik iets vroeger van huis gegaan omdat ik natuurlijk niet te laat wilde komen. Omdat ik zo vroeg was, had ik de tijd om even op een parkeerplaats te stoppen en mijn make up bij te werken. Inclusief zwarte lipliner om er lekker sletterig uit te zien. Het was niet druk op de parkeerplaats, maar ik weet zeker dat sommige voorbijgangers mij gezien moeten hebben. Maar – om in BDSM termen te blijven – lekker boeien! Zodra mijn make up weer is bijgewerkt, plank gas richting party!

Laarsjes op slot!

Netjes op tijd kwam ik bij SM Studio DOMA in Den Haag aan. Meesteres Alexandra was al druk met een ander Sissy bezig om de ruimte nog feestelijker te maken. Zelf ging ik me zelf omkleden. Inmiddels was ook Meesteres Moriah en sub Luke gearriveerd We begroetten elkaar. Meesteres Alexandra vroeg ik of zij mijn laarsjes op slot wilde zetten. Mijn high heels zijn namelijk voorzien van slotjes, waardoor ik – eenmaal op slot – zelf de laarsjes niet meer uit kan treken. Met alle plezier deed zij dit.

Zodra iedereen gereed is, gaat Meesteres Moriah aan de slag met haar lange bull op de rug van sub Luke en mochten de andere sissy en ik gebukt tegen het bed staan. Al snel werd ook sub Luke er aan toegevoegd. Daar stonden we dan, drie blote konten naast elkaar en twee Meesteressen die er veel lol in hadden om ons van een rode konten te voorzien. Het fijne is dat Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra elkaar heel mooi aanvullen en ze altijd veel plezier met elkaar hebben. Ze slaan er beide gretig op los en we werden alle drie flink aangepakt.

Bijzettafeltje

Nadat onze billen blijkbaar rood genoeg waren, werd ik door Meesteres Moriah als bijzettafeltje gebruikt voor haar glas, zodat ze de andere sissy aan een kruis kon vast maken. Meesteres Alexandra was met het subje bezig. Zodra de andere sissy vast zat vroeg Meesteres Alexandra haar te komen helpen en mijn mooie lange nagels in het subje te zetten. Hij lag inmiddels vastgebonden en ze vroeg mij hem te knijpen. Maar ik ben daar veel te zachtaardig voor, dus het ging lang niet hard genoeg naar haar zin.

Keelworst

Meesteres Alexandra was niet vergeten dat ik regelmatig bij de benzinepomp een gehaktstaaf haal. Gekscherend noem ik dit altijd “keelworst”. Aangezien ik niet hard genoeg kneep, hoorde ik haar al rap zeggen: “Hou maar op, ga maar iets anders doen. Je gaat toch regelmatig een keelworst halen? Hier heb je een echte keelworst!” En ze duwde de pik van de sub in mijn mond. Terwijl ik hem pijpte, werd ik niet gespaard voor tikken op mijn kont.

Hierna was het even tijd voor een moment van rust. Ik had voor wat versnaperingen gezorgd. Als Zeeuw had ik echte Zeeuwse bolussen mee gebracht. Dat viel bij iedereen in goede aarde!

Krokodillenklemmen & zweepslagen

Zodra iedereen de bolus op had en de kelen gesmeerd waren, sprong Meesteres Moriah op en moest ik bij haar komen. Ik dacht nog “Kut, ik ben de lul, want ik had op X een keer “foei” tegen haar gezegd en iets over krokodillenklemmen op tepels. Gelukkig was ze dat blijkbaar vergeten (“ssst… niks zeggen”) want daar begon ze niet over. Wel pakte ze haar lange Signal en Snaken whipes. Beide zwepen waren nieuw voor mij, dus heel spannend.

Ik moest mijn rode jurkje uitdoen. Ik had er hier al rekening mee gehouden en onder het jurkje droeg ik een prachtige bustier met glitter steentjes. Voordat Meesteres Moriah aan de slag ging met haar zwepen, plakte ze eerst mijn navel piercing af. Ja, jullie lezen het goed, ik heb sinds kort een navel piercing. Met dank aan Meesteres Alexandra. Maar omdat de lange zwepen rond mij heen zouden wikkelen, vond Meesteres Moriah het verstandiger om die even te beschermen.

De zweepslagen waren heftig. Ik heb geen idee hoeveel ik er heb gehad maar ze waren erg intens. Aan de andere kant waren ze ook echt heerlijk! Daarvoor dank, Meesteres!

Verrassing

De Meesteressen hadden nog een verrassing voor ons. We moesten gaan zitten en kregen een blinddoek om. Vervolgens kregen we iets in onze handen en zeiden ze: “Nou laat maar eens zien wat jullie met de mond kunnen”. We likten en slurpten er gretig op los. Behalve de sub. Die zat er weer smakelijk van te eten, wat niet de bedoeling was. Nadat de blinddoek werd verwijderd,  zagen we dat het mega XXL rookworsten waren. Keelworst!

Leren lopen

Toen was het tijd geworden om te laten zien wat we konden. De andere sissy moest aan de gang met de sub. En ik moest leren lopen, want daar moet nog aan gewerkt worden. Meesteres Moriah droeg een normale voorbinddildo en Meesteres Alexandra een flinke grote tampeloeres.  Tijdens de looptraining moest ik bij terugkomst steeds door mijn knieën om de voorbinddildo van Meesteres Moriah te zuigen. Iedere keer opnieuw.

Onder tussen was de andere sissy gretig aan de gang met de sub en andersom. De geilheid was niet te harden. Wat er toen gebeurde is niet geschikt voor daglicht (wat in de studio ook niet aanwezig is). Ik moest ook maar weer eens laten zien wat ik kon. And the hole fucking hell broke lose. Het werd op den duur één grote, geile orgie, We lagen met z’n drieën op het grote bed en beide Meesteressen zaten aan weerszijde. Dat was een geile trio. Ik wist op een gegeven ogenblik niet meer wiens pik of voorbinddildo ik voelde. Het enige dat ik regelmatig hoorde was: “Zuigen kreng!” Er werd gretig gepijpt, gevoeld, betast en getrokken. Alsof het onze laatste avondmaal was. Zelfs het bed zag er na afloop verkracht uit. Met als commentaar van de Meesteressen: “Wat zijn jullie een stel slettebakken!”

Bondagezak

Even een moment van rust. Meesteres Moriah ging met de andere sissy aan de slag om haar in een bodybag te leggen, om even lekker chill te worden. Zelf lag ik nog even bij te komen, terwijl de sub ondertussen door de enorme tampeloeres van Meesteres Alexandra genomen werd. Ik hoorde hem hard kreunen. Die lag zichtbaar te genieten.

Tijdens dit schrijven ben ik nog aan het nagenieten van dit geile feest. Een ding weet ik zeker, met deze twee fantastische Meesteressen belooft editie 3 nog heter en spannender te worden!

Sissy Cindy

Meer informatie

Verslag van de Sissy & Slettenparty op 2 december 2023

Lijn Mrs Moriah

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *