Mijn thuiskomen bij Meesteres Moriah

Eindelijk was het zover na weken dat we elkaar weer zagen. Eind vorig jaar hadden we een eerste kennismaking (zonder spel). Dat verliep van beide kanten goed en proefde naar meer om haar privé sub te worden. De nacht voor onze ontmoeting heb ik weinig kunnen slapen, de spanning liep steeds meer op in de ochtend. In aanloop naar onze ontmoeting heb ik alles glad geschoren. In eerdere verhalen van Mrs Moriah las ik dat zij tompoezen van de bakker erg kan waarderen. Net voordat ik vertrok naar Mrs Moriah, nog even snel naar de bakker gereden om dit te halen voor Mrs Moriah. Hiermee kon ik thuiskomen bij haar.

Mijn thuiskomen bij Meesteres Moriah

Thuiskomen

Eindelijk aangekomen bij Mrs Moriah, voelde het gelijk als thuiskomen. Het warme gevoel wat er ontstond (Mrs Moriah zag er beeldschoon uit) met de interactie voelde als goed aan. Na enige tijd zei ze “kom mee naar boven”. We kwamen aan bij haar speelkamer waar ik mij eerst geheel moest ontdoen van mijn kleding. Dit voelde in het begin voor mij als onwennig, maar binnen enkele seconden verdween dit als sneeuw voor de zon. Ik moest enkel en polsboeien omdoen en het kon eindelijk beginnen.

Balbondage

Mrs Moriah deed een masker op zodat mijn zicht werd ontnomen en werd ik vastgezet aan het kruis. Mrs Moriah vroeg of ik mijn kont naar achteren wilde doen zodat zij goed mijn kont kon opwarmen met diverse zwepen. Dit was toch weer even wennen, maar ik doorstond de zwepen goed. Na enige tijd van het ondergaan van de zwepen moest ik beschrijven hoe ik mij voelde en wat ik vond van de zwepen. Dit voelde als thuiskomen wat ik zeker meer wil ervaren. Na het ondergaan van de zwepen moest ik mij omdraaien en legde Mrs Moriah een lichte balbondage aan, en moest ik zo naar beneden om koffie te halen voor Mrs Moriah, alleen moest ik dit zelf zetten i.p.v. het vragen aan Schiemeltje (sorry hiervoor).

Masseren

Toen ik terugkwam met de koffie moest ik op mijn knieën de voet van Mrs Moriah masseren wat ik met alle plezier deed! Na verloop van tijd hield ik dit niet meer en was Mrs zo vriendelijk om een krukje te geven, de lach van haar verraadde al dat er iets was met het krukje. Helaas zag ik niet dat er allemaal scherpen puntjes op de kruk zaten wat het zitten aanzienlijk een stuk lastiger maakte. Gelukkig voor mij, had ze vrij snel de koffie op, en kon ik opstaan, zodat mijn balzak met knijpers bewerkt zou worden. In combinatie met een scherpe nagels die over mijn lichaam gingen.

Na verloop van tijd vond Mrs het wel genoeg en haalde ze de knijpers eraf! Persoonlijk dacht ik nog tijdens het afhalen dit valt nog wel mee. Totdat de laatste vier knijpers in één keer eraf getrokken werd. Dit was zeer pijnlijk te noemen. Mrs zag dit en gaf mij een knuffel, en zei dat ik het het zeer goed had gedaan voor de eerste keer. Dit gevoel maakte mij trots richting haar, en het voelde als zeer prettig aan.

Cane als toetje

Als laatste moest ik de cane ondergaan en moest ik tien slagen meetellen op mijn billen. Het voelde zeer pijnlijk aan maar er is ruimte voor verbetering. Tijdens het spel vroeg Mrs regelmatig hoe ik mij voelde of het nog ging. Voor mij voelde dit als zeer prettig en geeft het voor mij aan dat er geen betere Mrs is. Na afloop dronken we nog wat gezellig met ze drieën en bespraken we hoe ik het vond. Dit beviel van beide kanten, ik kan niet wachten tot we elkaar weer zien!

slaaf gingermen

Meer informatie

Lees ook de andere verslagen

Lijn Mrs Moriah

2 reacties

  1. Hallo Geeft Mevrouw Mariah ook aan mensen met beperking een NURSING behandeling?
    En waar geeft zei dit soort onderzoeken? Is dit kort bij een station? ik kan wel traplopen en reizen. Welke stad werk zei wel in Nederland? Hoe krijg ik een reactie terug??

    1. Een nursing behandeling kan zeker, maar het is dan wel belangrijk dat ik meer van je af weet, zodat ik goed kan inschatten wat de mogelijkheden (en onmogelijkheden) zijn. Ik geef sessies in SM Club DOMA, dat is buiten het centrum van Den Haag (1 portiektrap op). Je kunt me eventueel mailen op mrsmoriah@meesteresmoriah.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *