Verslag van de Sissy & Slettenparty op 2 december 2023

In opdracht van Meesteres Moriah schrijf ik (Sissy Cindy) dit verslag van de Sissy & Slettenparty van 2 december. De party werd georganiseerd door Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra.

Weken ervoor werd ik door een goede vriendin op deze party gewezen. In eerste instantie twijfelde ik een beetje en heb ik contact gezocht met Meesteres Moriah. Echter na wat heen en weer gechat, heb ik de knoop doorgehakt en ben er volledig voor gegaan. Op een later moment heb ik ook nog een leuk en goed gesprek gehad met Meesteres Alexandra. Ook haar heb ik verteld over mijn onzekerheid en emotionele kant. Ik ben nogal een gevoelig persoon. Vooral nu, na een heftig jaar.

Verslag van de Sissy & Slettenparty op 2 december 2023

Aangemeld voor de party

Ondanks al mijn onzekerheid heb ik mij toch aangemeld. Het contact met beide Meesteressen voelde zo goed. De party werd gehouden in SM Studio Doma in Den Haag. Op het laatst waren er nog een paar afzeggingen, waardoor er een kleine intieme groep overbleef. Ik zal uit discretie geen namen noemen, maar naast Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra, waren er twee slaven en twee sissy’s. Waaronder ik.

De party stond gepland van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vooraf had je kunnen kiezen hoe lang je aanwezig wilde zijn, maar alle aanwezigen had gekozen voor de volle 4 uur. Super spannend voor iedereen, want een dergelijke party was voor ons allemaal de eerste keer!

Rustig omkleden

Weken ervoor had ik al het nodige aangeschaft, zoals sexy lingerie, jarretels, kousen en een silicone borstplaat. Ik wilde natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen.

Na binnenkomst kreeg iedereen de kans zich rustig om te kleden. Ook was er een mogelijkheid voor het aanbrengen van make up (mocht je dat willen). Ik maakte er dankbaar gebruik van. Ook aan de innerlijke mens was gedacht. Er stonden allerlei lekkere hapjes en je kon een drankje naar keuze bestellen. Top geregeld allemaal.

Voorstelrondje en gekkigheid

Nadat iedereen was omgekleed en opgetut was er een voorstelrondje en introductiepraatje door Meesteres Moriah. Het werd al snel duidelijk dat er ook voldoende ruimte zou zijn voor de nodige humor. Super belangrijk om de spanning te doorbreken.

Zo begonnen we met een paar spelletjes waarbij we (bijvoorbeeld) moesten laten zien wat we allemaal met een banaan konden doen. Daar werd gretig aan gezogen en gelikt. Er was één slaaf die hem begon op te eten, met de opmerking: “Je mag niet spelen met je eten!”, waarop Meesteres Moriah reageerde: “Slaafje, bij pijpen is het de bedoeling dat er iets groeit! Bij jou wordt het alleen maar kleiner!”

Na de bananen kwamen de kromme jongens. Hoewel mijn komkommer niet zo krom was. Ik schoot gelijk in de lach want ik kon geen komkommer meer zien. Ik had ze namelijk de vorige dag nog geladen en gelost. Meesteres Alexandra vroeg wat ik had gedaan met al die komkommers en waar ik ze in had gestopt. We kwamen niet meer bij van de lach. Ik bleef er bijna in.

Walk of slet

Hierna moesten we laten zien hoe goed we konden lopen op onze hakken. Uiteraard als een sexy sissy. Ik was zoals altijd de pineut om als eerste te “mogen”. Ik zat nog vol zenuwen en was erg onzeker, daardoor lukte het even niet. Gelukkig sprong Meesteres Moriah direct op om met mij mee te lopen en met haar hulp ging het gelukkig beter.

Nu had ik voorafgaande aan de party iets stoms gedaan op twitter, waardoor ik van Meesteres Alexandra een filmpje heb moeten maken, waarin ik oefen om zo sexy mogelijk met mijn kontje te draaien. Je snapt het al, na het lopen hoorde ik Meesteres Alexandra zeggen: “Laat maar eens zien wat je kunt met je kontje, zoals je dat van de week deed op je filmpje!” Daar stond ik dan met mijn goede gedrag. Ik liet mijn kontje maar zwieren, tot grote vreugde van de Meesteressen.

De andere sissy was al een goed getrainde sissy. Daar was ik totaal niet tegen opgewassen. Zij kon al heel goed lopen, maar dat was niet het enige wat ze kon. Lol.

Spannend en onwennig

Voor mij was het in eerste instantie behoorlijk spannend en onwennig. Dus ik keek een beetje de kat uit de boom. Maar na wat gerust gesteld te zijn door Meesteres Moriah kwam ik eindelijk los. Ook één van de slaven hielp mij goed. Waarvoor dank.

Er werden grapjes gemaakt dat ik in een kooi moest. Gelukkig ging dat niet door. Pffff (pas nu op met wat je zegt, want het kan de volgende keer tegen je  gebruikt worden, hahaha). In plaats van in de kooi, werd besloten dat ik aan de melkmachine moest. Daar lag ik dan, vastgebonden aan de bondage tafel en aangesloten op de melkmachine. Ik voelde me net een koe. Maar ondanks dat ik geen orgasme kreeg, was het wel een super ervaring! De andere slaven en sissy’s kregen er ook goed van langs of werd op verschillende manieren gebruikt.

Fantastische ervaring!

Er werd hevig gepijpt om mij heen, zowel de strapons van de Meesteressen als bij elkaar. Na een poosje dit hebben aangekeken kwam ik los. En daar ging ik hoor! Nu was het voor mij heel lang geleden dat mijn bi-schierigheid geprobeerd had, maar “wow” wat was dit fantastisch! Ook mocht ik de strapons van de twee Meesteressen zuigen. Dat deed dit sletje maar al te graag! Meesteres Alexandra zei nog: “of je worst lust”…

Terwijl ik één van de slaven aan het pijpen was raakte ik “per ongeluk” Meesteres Moriah Haar kont aan. Oops foutje! Dat heb ik geweten hoor. Direct werd door Haar de cane erbij gepakt. Dat heb ik goed gevoeld hoor! Gelukkig kan ik nog zitten. Hahaah. Oops, weer mijn mond voor bij gepraat. Heb daarna ook nog de andere slaaf mogen zuigen. Nooit gedacht dat dit ooit kon gaan gebeuren.

Naast alle zuigervaringen werd ook de neukmachine volop gebruikt. Een bijzondere ervaring, maar fijn om een keer gevoeld te hebben.

Aan alles komt een eind

Maar uiteindelijk komt aan al het moois een einde. Dus ook aan deze dag. En wow.

The day after thuis, nagenietend met tranen van blijschap en geluk. Meesteres Moriah een bericht gestuurd om te vragen of dit normaal was. Zij stelde me al snel gerust door te vertellen dat dit inderdaad een normale reactie kan zijn. Dat ik even extra lief voor mezelf moest zijn, goed op mijzelf moest passen en lekker moest nagenieten. Ook Meesteres Alexandra belde mij op om te vragen hoe het met me ging. Deze aandacht wordt zo gewaardeerd! Het zijn zulke lieve Meessteressen met warme persoonlijkheden.  

Tijdens het gesprek met Meesteres Alexandra zei ik nog baldadig: “De volgende keer beter en heter! Het is rond gezond, één piemel in de kont en één in de mond! “Oh,” zei Ze, “Jij vuile slet dat je er bent!” Dit gaat vast niet vergeten worden. Dus de volgende keer zal ik er aan moeten geloven.

En nu ben ik verslaafd. Ik wil meer en ga er ook voor!

Iedereen bedankt!

Bij deze wil ik Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra heel erg bedanken voor deze prachtige dag. Het is er eentje om in te lijsten. Ook wil ik de twee slaven en andere sissy bedanken. Jullie deden het ook super.

Sissy Cindy

Meer informatie

Striemen en naalden, het verslag van slavin Anne

Lijn Mrs Moriah

3 reacties

  1. Mooi verslag! Fijn om te lezen dat jullie zo’n leuke sissy & slettenparty hebben gehad!

Reacties zijn gesloten.