Jay, zoektocht van een Meesteres

De tijd dat ik Jay leerde kennen, ligt al heel wat jaren achter mij. Een paar jaar na onze kennismaking verscheen het e-book met mijn eerste voetstappen in deze wonderlijke wereld. Gedurende deze weg, zou ik mezelf weer terug vinden en leren om eigenschappen die ik jarenlang had vervloekt en weggestopt, liefdevol te omarmen en mezelf als volledig te accepteren. Zowel de warme, empathische, liefdevolle en sociale kant (die er altijd heeft mogen zijn), als de sadistische en dominante kant (die ik jarenlang hebt weggemoffeld). Mijn balans. En het is dus ook mijn balans, wat als een rode draad door het boek loopt.

Jay, zoektocht van een Meesteres

Jay

In dit boek wordt het fragiele, soms zelfs onzekere, verhaal afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, maar er zijn veel meer tegenstrijdigheden in het boek terug te vinden. Hiermee probeer ik te benadrukken dat binnen de BDSM alles draait om balans en dat niets is wat het lijkt en dat het niet alleen per persoon kan verschillen, maar ook per dag of per moment. Dat maakt het juist zo intens en intrigerend.

BDSM is voor mij niet alleen liefde en een hereniging met mijzelf als totaal, het heeft ook de power jezelf en de ander te laten ontstijgen. Het beste uit jezelf én de ander te halen. Het heeft de tools je hoofd tot rust te laten komen en terug te brengen naar je eigen balans. Voor buitenstaanders kunnen verschillende spelelementen vreemd overkomen, maar onbekend maakt onbemind. De ware spelers kennen het spel en vooral, de beloning.

Nu in hardcover

Ik ben super blij dat het verhaal nu ook in hardcover verkrijgbaar is, want in deze digitale wereld, waarbij we met z’n allen veel te veel tijd doorbrengen met het (doorgaans nutteloos) schuiven van pixels, blijft een boek van papier, voor mij altijd nog iets magisch.

Ik hoop dat je het verhaal leest, met een lach, een traan en misschien zelfs met een herkenbare glimlach. En dat de fantasieën je maar mogen prikkelen tot nóg meer fantasieën.

Uitdragen

De eerste schuchtere stappen liggen inmiddels alweer ver achter me. Inmiddels zet ik me actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van BDSM. Want onbekend, maakt onbemind. Dit doe ik onder andere met het geven van uitdagende workshops, verhelderende lezingen, informatieve websites (BDSMforyou.nl en Femdom-Lifestyle.nl), gedreven e-learnings, begripvolle coachgesprekken en dus ook met het schrijven van inspirerende boeken.

Bestel je eigen exemplaar

Jay (hardcover)

Zo’n tien jaar na de lancering van het e-book “Jay” is deze mentale ontdekkingstocht nu ook als hardcover verkrijgbaar. ‘Jay’ vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een beginnende Femdom Meesteres in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, waardoor de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra wordt benadrukt. De rauwe fantasieën worden gedeeld in opwindende verhalen, die de spanning weten te vangen tussen fictie en werkelijkheid.

9789465012926 | 39,95 euro | Inkijkexemplaar

Meer informatie

Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina
De overtreffende trap van liefde heet BDSM
BDSM boekenhoek

Lijn Mrs Moriah

2 reacties

  1. Een aankondiging van een boek geschreven door Meesteres Moriah op fetlife trok mijn aandacht en in een opwelling besloot ik het aan te schaffen, beetje nieuwsgierigheid, doch sceptisch omdat er zoveel mensen vinden dat ze kunnen schrijven en al helemaal over BDSM.

    Een mooi geschreven en vooral makkelijk te lezen boek, afwisselend de zoektocht van een onervaren Meesteres met alle onzekerheden, kwetsbaarheid, spanning en triggers. Daar tussendoor, een verhaallijn van een Fendom Meesteres en haar TPE slaaf en hun dynamiek, volledig in balans naar mijn mening. dit boek triggerde mij om vooral door te blijven lezen, daar waar het niet kon je het prima opzij kan leggen en op een later tijdstip weer makkelijk op kan pakken en verder lezen, zonder ook maar een letter terug te hoeven lezen.

    Mijn eerste gedachten waren meteen hoe ‘echt’ dit is geschreven, hoezeer ik mij kon identificeren met het verhaal als slavin, mijn ervaringen, verlangens en fantasieën. Ik ben er volledig van overtuigd dat het voor iedere ‘slavin, slaaf, sub een goed boek is om een stukje zelfreflectie te kunnen krijgen en bedenken waar je zelf staat in de sm relatie met je partner, en het stokvaste beeld dat een Meesteres of Meester maar de grote wijze, stoere, onverschrokken persoon moet zijn…altijd.

    Ook als Domina, kan dit boek je zeker op weg helpen zowel als net beginnend maar ook als ervaren om weer eens terug te denken hoe het ooit begon en hoever je bent gekomen en waar eventuele verbeterpunten liggen… je bent nooit uitgeleerd.

    Ik vind het een absolute aanrader om deze in de boekenkast te hebben staan, en ongetwijfeld is haar nieuwe boek ‘Hoe word ik een Meesteres” ook een goed boek zal zijn, een absolute aanrader dus!

  2. Wat een mooie inkijk in het leven van Meesteres Moriah, die haar passie heeft gevonden. Ik heb gelachen, gehuild, werd opgewonden van bepaalde verhalen. Bijna ademloos heb ik het boek, bewust in een aantal keren, uitgelezen. Soms vond ik het te spannend en heb dan het boek weer dichtgedaan om de spanning de volgende keer weer op te bouwen! Echt een aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *