NIEUW: E-book Wat is BDSM?

Wat is BDSM?” is na “Jay“, “De overtreffende trap van liefde is BDSM” en het recentelijk uitgebrachte “Hoe word ik een Meesteres” alweer het vierde boek van mij. Dit e-book is de eerste van een serie digitale leerboeken die in de loop van de tijd zullen verschijnen, ieder met een eigen thema. Dit e-book vormt de eerste en tevens basis voor de rest. In dit e-book maak je kennis met de gedachten rondom BDSM. Je krijgt antwoord op vragen zoals: “Waarom is balans belangrijk“? “Welke typen onderdanige zijn er“? “Wat is het verschil tussen Femdom en Findom“? “Wat is een fetisj“? “Hoe houd je het veilig“? En natuurlijk nog veel meer!

NIEUW: Ebook Wat is BDSM?

Ware gedachte

Ik ben met deze serie e-books gestart omdat ik het belangrijk vind dat de ware BDSM gedachte wordt begrepen en levendig blijft. Helaas zie ik om mij heen – door de opkomst van de vele “golddiggende dames” (aka middelvingersmeisjes, AliExpressmeesteressen en/of contentmakers) en bijbehorende subjes, de scene steeds verder wordt uitgehold. Er wordt online van alles geroepen, met middelvingers gegooid, klakkeloos iedereen voor loser uitgemaakt, zonder enige kennis van de impact en diepere lagen. Het heeft mijn inziens totaal niks met BDSM te maken, maar deze oppervlakkigheid doet de serieuze en intense beleving (wat het zou kunnen zijn) geen goed. BDSM is hot maar vooral als makkelijk verdienmodel. Het laat mijn dominante en sadistische hart bloeden. Vooral omdat ik weet hoe intens het zou kunnen zijn.

Apart boek

In dit e-book ga ik dieper in op de vraag wat BDSM inhoudt. Een groot deel is ook terug te vinden in het volledige boek “Hoe word ik Meesteres“, maar niet iedereen heeft de volledige informatie uit dit (toch prijzige) boek nodig. Vandaar een apart e-book over de vraag “Wat is BDSM” zonder de rest van de toeters en bellen.

Mijn doelstelling

Ik ben een geboren FemdomLady. BDSM is sinds mijn herkenning en erkenning, onlosmakelijk aan mij verbonden. Ik zet mij actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van deze lifestyle. Dit doe ik onder andere met het geven van uitdagende workshops, verhelderende lezingen, informatieve websites, inspirerende e-learnings, opbouwende coach-gesprekken en met het schrijven van prettig leesbare boeken. Eigenlijk zou dit de taak moeten zijn van VSSM, maar eerlijk gezegd zie ik daar nog maar weinig gebeuren op gebied van informatieverstrekking.

Mijn missie, zoals ik het positief uitdragen van BDSM zie, doe ik zonder subsidie en zonder verenigingsgeld. Ik doe het vooral vanuit mijn hart, omdat ik van mening ben dat BDSM te mooi is om er nonchalant mee om te gaan. Onbekend maakt onbemind, maar als je de diepere lagen leert kennen, kan je zien hoe intens, helend en mooi deze beleving kan zijn.

Bestel het e-book

Wat is BDSM? (e-book)

In deze E-learning “Wat is BDSM?” maak je kennis met de basis gedachten rondom BDSM. Je krijgt antwoord op vragen zoals Waarom is balans belangrijk? Welke typen onderdanige zijn er? Wat is Femdom en wat is Findom? Wat is een fetisj? Hoe houd je het veilig? Meesteres Moriah gaat bij deze e-learning dieper in op de vraag wat BDSM inhoudt, hoe de rol van dominant eruit ziet of die van een submission. Het e-book staat vol tips & tricks en geeft een kijkje in de psychologie achter de belevingen.

9789465014760 | 15,00 euro

Meer informatie

Hoe word ik Meesteres? Een naslagwerk voor de beginnende Domina
Jay, zoektocht van een Meesteres
De overtreffende trap van liefde heet BDSM
BDSM boekenhoek

Lijn Mrs Moriah