Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!

Op mijn feed kwam een foto voorbij van een krukje met bierdoppen. Daar stonden een aantal reacties bij. De reactie van Meesteres Moriah viel mij echter direct op. Ze had geschreven: “Als je op zijn schoot gaat zitten, heeft het nog meer impact!”. Die opmerking was voor mij aanleiding om te reageren en uiteindelijk heb ik haar een PM gestuurd. Ik wilde graag de challenge aangaan om op de doppenstoel te gaan zitten, met Meesteres Moriah er bovenop. Zonder geluid te maken. Hier had ze wel oren naar en we maakten een afspraak.

Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!

Netjes geschoren gedoucht

Ik telde de dagen af tot onze afspraak. Uiteindelijk werd het zaterdag. Ik maakte me klaar om te vertrekken. Spullen gepakt, netjes geschoren en gedoucht. Ik wil natuurlijk wel fris en fruitig bij de Meesteres aankomen. De rit er naar toe was spannend. Razend benieuwd wat mij stond te wachten. We hadden voor 2 uur afgesproken, waarbij de “stoelchallenge” slechts één onderdeel zou uitmaken. Voor de rest had ik geen idee en moest ik gewoon afwachten.

We hadden om 11:00 afgesproken. Daar aangekomen om 10:57 wachtte ik netjes in de auto tot het bijna tijd was en liep om klokslag 11:00 naar de deur. Nadat ik had aangebeld deed haar sub open. Hij begeleide mij naar haar speelruimte, waar hij de deur voor me open deed. Daar stond ze dan, de Meesteres. Ik gaf haar een bos bloemen als ijsbreker en die gaf ze direct aan haar sub: “Zet die maar even in een vaas”. Hij was verbaasd dat ik het niet moest doen maar deed toch netjes wat hem gevraagd werd.

Zenuwachtig

Daar stond ik dan voor de Meesteres, netjes gekleed en beetje zenuwachtig. Ze vroeg me hoe het met me was en of ik er zin in had. Mijn antwoord was een zenuwachtige “Eh jaah Meesteres”. “Kleed je dan maar voor me uit”, zei ze.

Eenmaal naakt voor haar, gebaarde ze mij naar haar toe te komen zodat ze mijn lichaam kon keuren. Mijn gevoelige tepels had ze al snel gevonden. “Oow, wat zijn die gevoelig!” riep ze verrukt. Dat heb ik geweten. Ze bleef er de rest van sessie regelmatig mee spelen. Uiteindelijk werden mij boeien aangedaan en een masker opgezet. Vervolgens werd ik aan het andreaskruis gezet.

Roder en roder

Als eerste ervaarde ik een soort van gekriebel op mijn lichaam, met haar nagels en iets scherpers. Ik werd daar zo kietelig van dat ik moeilijk stil kon blijven staan. Daar genoot de Meesteres van. Daarna kwamen de floggers en de zwepen. Daarmee ging ze lekker te keer op mijn rug en billen. Ik voelde me snel roder en roder worden, en zij ging steeds harder en harder. Met een gemene afwijking naar links (mijn linker bil kreeg de meeste klappen). Dat was pittig maar ik heb het volgehouden tot ze aan me zag dat ik genoeg had voor dat moment.

Hierna werd ik losgemaakt en werd mijn masker verwijderd. Niet snel daarna kwam ze met een rol ducktape en bierdopjes aanzetten. Ze plakte daarmee mijn hele borst vol. Vervolgens werd ik in de folie gewikkeld. Ik moest mezelf ronddraaien zodat ze dit eenvoudig voor elkaar kreeg. Vervolgens begeleide ze mij naar de bondagetafel. Hier moest ik op gaan liggen en werd ik nog eens extra met touwen vast gezet. Toen ik eenmaal heerlijk lag, kreeg ik een aantal tikken in en rondom mijn kruis. Ze was op zoek naar mijn pik en ballen, zodat ze op de juiste plek een gat in het folie kon maken. Blijkbaar had ze nog genoeg ideeën voor ik op de doppenstoel mocht gaan zitten.

Bosje wasknijpers

En daar lag ik dan. Ik kon geen kant op. Af en toe drukte ze vriendelijk hier en daar op mijn borstkas zodat de vastgeplakte bierdopjes venijnig in mijn huid werden gedrukt. Vooral bij mijn tepels, waar ze precies aan beiden kanten een dopje had geplaatst. Vervolgens pakte ze een bosje wasknijpers aan een touwtje en begint de knijpers op mijn ballen te zetten. In een mooie cirkel, bij elkaar gehouden door het touwtje. Als ze eenmaal zitten pakt ze een violet wand en begint daarmee mijn pik en ballen te strelen. Ze zegt doodleuk: “Deze kan ook van je bucketlist af, je hebt het ondergaan!”

Terwijl ik het zo’n beetje uitschreeuw van sensatie en pijn, hoor en zie ik haar sadistische lach. Ze blijft er nog even mee door gaan en dan legt ze het weg en zegt met een vriendelijke glimlach: “Weet je dat touwtje nog?” en vervolgens trekt ze in één ruk alle knijpers van mijn ballen. Door de heftige pijn kan ik niet voorkomen dat ik hard scheldt (ga ik niet herhalen), want wat deed dat zeer! Meesteres Moriah koestert me even en helpt me weer rustig te worden, voor ze verder gaat. Ik voel me trots dat ik het toch heb doorstaan.

Kaarsen kunnen meer dan sfeerverlichting geven

Dan pakt ze een kaars en steekt die aan. Ik denk: “Oooh, even wat sfeerverlichting”! Maar dat was blijkbaar niet wat zij in gedachte had. Ik voel al snel een gemene druppel op mijn ballen vallen. En nog één en nog één… Ik begin binnensmonds te schelden. Ik wilde dit ondergaan maar het doet behoorlijk zeer, maar ik probeer vol te houden. De Meesteres druppelt echter onverstoorbaar door, tot mijn ballen helemaal bedekt zijn. Ze geniet even van het uitzicht, voordat ze de was er weer afhaalt met haar nagels en mij bevrijdt uit de folie.

Even adempauze

Ze geeft me even een adempauze en tijdens dit fysieke rustmoment, mag ik haar voeten masseren. Het moment doet me goed en mijn koppie wordt weer helemaal rustig. Dan is het tijd voor de challenge!, De doppenstoel staat in het midden van de kamer en ze begeleid me naar de stoel en zegt me te gaan zitten. Dat dat doe ik en maak geen geluid. Hierna komt ze bovenop op mijn schoot zitten. Ik geef geen piep, maar deze pose geeft me wel de kans de Meesteres te knuffelen, terwijl ze op mijn benen hopt. Natuurlijk voel ik de doppen echt wel, maar ik geef geen kick. Uiteindelijk staat de Meesteres op en draagt mij op hetzelfde te doen. Ook dit doe ik zonder enig geluid te maken en dan krijg ik een dikke knuffel van haar. “Challenge geslaagd!” zegt ze tijdens de knuffel.

Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!

Spanning mag eruit

Dan moet ik van haar knielen. Voor me op de grond legt ze een papiertje klaar. Ik krijg de opdracht om onder haar toeziend oog, tot een orgasme te komen. Ik krijg slechts 5 minuten. Snel begin ik te rukken, want ik hield het al een week op. Die spanning mag er nu eindelijk uit. Ze staat op en loopt geduldig om mij heen. Eenmaal achter me, begint ze op mijn rug te slaan met een zweep. Ze wordt ongeduldiger en moppert dat het zo lang duurt. “Schiet op, anders hoeft het niet hoor!” zegt ze. Ik blijf stug door rukken, terwijl ze mij met iets krabbelt en met een zweep blijft slaan.

Bij de laatste slag komt het er uit en probeer alles op het papiertje te krijgen want wat er naast ligt moet ik van haar oplikken. De Meesteres houdt van een schone vloer. “Was dat lekker?” vraagt ze. Ik antwoord “Ja Meesteres”. “Mooi, dan ga je nu op slot en mag je volgende week terugkomen. Misschien laat ik je dan vrij.”

Ik kleed me aan en als ik uiteindelijk de deur uitga, zie ik mijn sleutel om haar nek hangen. Ik ben trots dat ik de challenge heb gehaald en benieuwd wat er volgende week te wachten staat.

Slaaf Luke

Meer informatie

En toen ging code rood af!

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *