Wat kun je van mij verwachten tijdens een beleving?

Voor ons samenzijn gebruik ik bewust het woord “beleving” en niet het woord “sessie” of “spel”. Voor mij is Femdom geen spel, het is een “zijn”, een lifestyle, een diepe overtuiging. Als ik het over een “spel” zou hebben, zou het een toneelstuk zijn, of misschien zelfs een fake verdienmodel. En dàt zal het in ieder geval niet zijn. Ik ben er van overtuigd dat jij er bent om mij te dienen, te plezieren en te ontzorgen en dat ik er ben om jou te domineren.

Meesteres Moriah

Klassieke Femdom/BDSM

Ik ben van nature dominant en sadistisch. Ik heb behoorlijk wat jaren ervaring en Ik geniet vooral van de klassieke Femdom/BDSM. Jouw lijden, is mijn genot. Jouw dienstbaarheid, mijn plezier. En jouw overgave mijn passie. Niet alleen mijn lengte (1.85 meter) en postuur (volslank) zullen je domineren, het zijn vooral mijn dwingende ogen en energie die jou laten kruipen om je grenzen te verkennen.

Geen wensenlijstjes

Tijdens ons samenzijn of beleving, bepaal ik wat er gebeurt. Wensenlijstjes stuur je maar naar Sinterklaas, misschien kan hij er iets mee. Ik in ieder geval niet. Wel wil ik vooraf weten met welke lichamelijke ongemakken ik rekening dien te houden en wat je absolute no-go’s en/of grenzen zijn. Daar binnen zijn de kaders waarin ik vrij wil kunnen bewegen. Grenzen zijn er om te verkennen en angsten om te overwinnen.

Ik vind veel leuk en ik heb vooraf geen flauw idee wat ik met je ga doen. De beleving zal ontstaan op het moment wanneer je voor me staat waarbij ik me laat inspireren door onze gezamenlijke energie van dat moment.

Wat ik allemaal leuk vind:

Afbinden, Ageplay, Analplay, Billenkoek, Boeien, Bondage, Breathcontrol, Caning, Catnails, CB (Chastity Belt), CBT (Cock en Ball Torture), Chastity, Cuckolding, Diapers, Discipline, Doggyplay, Edgeplay, Elektro, Face slapping, Femdom, Findom, Flagellatie, Flogger, Foliebondage, Gag, Hard SM, Hogtie, Human furniture, Humbler, Kaarsvet, Keyholding, Klassieke SM, Klemmen, Knifeplay, Knijpers, Kuisheid, Latex, Maskers, Mattenklopper, Mentalplay, Mommydom, Mummificeren, Needleplay, Nekmassage (ontvangen), Nursing, Paddles, Prikkleding, Rollenspel, Sadisme, Sissification, Soft SM, Sounding, Spitting, Strapon, Tease and denail, Tepeltorture, Touwen, Travestie, Trampling, Spanking, TPE, Vacuümpomp, Verbal humiliation, Vernederen, Violet wand, Voetaanbidding, Voetmassage (ontvangen), Wheel of pain, Zintuigbeperking en Zwepen.

Wil ik al deze leuke dingen kwijt bij één persoon? Nee, natuurlijk niet. Niet alles is geschikt of gewenst voor één persoon. Het feit dát iets mogelijk is, wil niet zeggen dat het dan ook gebeurt. Iedere sub roept immers andere dingen in mij op, vooraf heb ik geen idee wat ik bij jou ga doen. Dat ontdek je pas, zodra je voor me staat. En ik ook. Wat echter áltijd een feit is: Discretie, goede hygiëne en eventuele anonimiteit is verzekerd.

Wat kun je van mij verwachten tijdens een beleving?

Rollenspel

Hoewel ik niet van de wensenlijstjes ben, kan ik soms openstaan voor een rollenspel. Je kunt het mij altijd voorleggen en als het mij leuk lijkt, zou het zomaar kunnen gebeuren dat we jouw fantasie werkelijkheid gaan maken… Prikkel vooral mijn fantasie!

Mommydom

Bij MommyDom draait het om afhankelijkheid, klein zijn. Dat kan in de beleving als baby, maar natuurlijk ook als little boy of little girl. Soms komt de hunkering voort uit een luierfetisj, maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Soms is de overgave aan het niets de basis, even niet de verantwoordelijkheid te hoeven voelen (Mommy zorgt immers voor alles) of terug geworpen te worden naar die tijd toen je nog klein was, en de hele wereld er nog uit zag als één speelparadijs.

Findom

Eigenlijk zie ik Findom als ultiem onderdeel van de Femdom lifestyle. Als jij een Femdom-slaaf bent, wil je immers niets liever dan je Dame (of Meesteres) plezieren, op alle vlakken. Dat betekent niet alleen in de vorm van lijden en dienen, maar ook op gebied van ontlasten of verwennen. Hoe heerlijk is de gedachte dat jouw Meesteres, op jouw kosten geniet van een uitgebreide sauna, terwijl jij aan het werk bent. Liefst met zweetparels op de rug of heel lastige, vermoeiende besprekingen.

Sissification

Bij Sissyfication gaat het vooral om crossdressing, objectivering en/of vernedering (de ontmannelijking van de man). Dit kan een vorm zijn van Femdom, maar ook een op zichzelf staand verlangen. Het is dus iets anders dan het verlangen bij een travestiet of transseksueel. Zij identificeren zich als als vrouw en kunnen zelfs een medische transitie ondergaan om hun lichaam in overeenstemming te krijgen bij hun genderidentiteit. Dit is bij Sissyfication niet aan de orde. Je voelt je geen vrouw, maar je mannelijkheid wordt je simpelweg door mij ontnomen. Misschien verlaat je het pand wel met een kuisheidsgordel om… en blijft de sleutel bungelen om mijn nek.

APP of mailsessies

Heb je schroom om een afspraak te maken of lijkt het je gewoon spannend om via de app of mail opdrachten te krijgen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Wie weet, kun je mijn creativiteit prikkelen. Findom is bijvoorbeeld een heel mooie manier om op afstand een intense beleving met elkaar te ervaren.

Mijn absolute no-go’s

Wat je absoluut niet van mij hoeft te verwachten zijn: seksuele handelingen, facesitting, plasseks, poepseks, dieren, catheter, worstelen en alles wat bij wet verboden is. Ik betrek geen onwetende derden bij onze beleving en alle vormen van geestverruimende middelen zijn bij mij géén optie. Mijn sessies zijn intensief, fysiek maar vooral mentaal en daar is een heldere geest voor nodig. Ook onder de 21 jaar, ben je bij mij niet welkom.

Tarief

Bij een sessie betaal je per uur en de minimale afname voor een beleving is 2 uur, het tarief is als volgt:

1 uur – 250 euro
2 uur – 475 euro
3 uur – 700 euro
4 t/m 6 uur – in overleg

Aangezien ik een externe locatie huur (met afnameverplichtingen), is het noodzakelijk om voor onze afspraak 100 euro (bij 1 uur) , 150 euro (bij 2 uur) of 200 euro (bij 3 uur) aan te betalen. Het restant bedrag kan voorafgaande de sessie contant worden voldaan. Als de aanbetaling niet tijdig door mij is ontvangen, kan de afspraak niet doorgaan.

Extra kosten

Naalden 20 euro
Medicinale nietjes 100 euro
Stitching 20 euro
Luiers 10 euro (per luier)
Extra deelnemer 50 euro per uur

Fotografie als herinnering?

Ik ben dol op foto’s maken van onze beleving. Vind je het leuk om na afloop de foto’s toegestuurd te krijgen? Geef dit dan aan. Ook hierin kun je zelf je grenzen aangeven. Fotograferen alleen met masker? Is natuurlijk geen enkel probleem! Maskers genoeg…

Locatie

De sessies en/of workshops worden gegeven in SM Studio Almere. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.
Afspraken kunnen worden gemaakt op donderdag t/m zondag.

SM Studio Almere
Josephine Bakerstraat 29
1311GB Almere

Lijn Mrs Moriah