Een eerste kennismaking met Meesteres Moriah

Vreemd om een voor een eerste kennismaking meteen de vraag te krijgen om dit bij een speelgelegenheid te doen. Eigenlijk hoefde ik hierover niet lang na te denken en zei snel “ja”. Mede ook omdat ik al eerder via email contact had gehad maar zeker ook omdat Zij Femdom is en leeft. Een levenswijze waar ik meer en meer nieuwsgierig naar ben geworden. Geen spel maar letterlijk en figuurlijk de Vrouw in haar kracht zetten. En het voelde vertrouwd, de verhalen die van haar gelezen had, de ervaring en het uitdragen hiervan. Anyway, ik zei meteen “ja”… Ik was niet zenuwachtig en zou wel zien hoe het zou lopen. Dat was mijn stellige overtuiging.

Een eerste kennismaking met Meesteres Moriah

Vrouw in haar kracht

Maar hoe meer de dag dichterbij kwam, merkte ik toch dat ik zenuwachtiger was dan verwacht. Meer in de zin ben ik wel ‘goed’ genoeg. Hoe killing is een eerste indruk? Wat verwacht Zij, heeft Zij bepaalde protocollen die voor Haar zo vanzelfsprekend zijn. Kan ik wel een een ‘publieke’ gelegenheid mij meteen onderdanig opstellen en mij laten zwepen. Niemand in de buurt die ik ken….

Sleutel dilemma’s

Netjes had ik mij geschoren, mijn kooitje omgedaan. Moet ik beide sleuteltjes mee nemen zodat ik Haar alle vertrouwen geef? Lastig. Whatsapp nog even na gelezen. Zij heeft het over het sleuteltje en dat is 1. Ik had een fantasieverhaal gelezen op haar site dat Zij naar een man ging om hem te ‘dwingen’ uit te spreken of hij haar slaaf was en hij moest de sleuteltjes overhandigen als symbool. Ja, er spookte wel wat door mijn hoofd. Hoe geef ik het sleuteltje, gewoon overhandigen? Moet ik er een kettinkje aan maken? Wat zou Zij graag zien?

Ik besloot om een combi te maken met een kleine attentie te overhandigen waar het sleuteltje aan verbonden was. Tja welke keuze maak ik en is het eentje die gepast is. Ik hoop dat Zij deze wijze kan waarderen. Ze kan in ieder geval op een heerlijke manier de kennismaking voor haar zelf evalueren.

Netjes op tijd

Aangekomen op de plek netjes gewacht tot het 18:30 uur was en belde Haar dat ik er was. Toen Ze naar buiten kwam netjes de deur geopend en spullen aangepakt. In de auto praatte we over koetjes en kalfjes en voelde erg prettig. En ik voelde mij eigenlijk meteen op mijn gemak.

In de club was eerst het omkleed ritueel. Was mijn schoenen vergeten dus moest op mijn nette schoenen naar binnen. Dat voelde raar en stom daar ging mijn eerste indruk.
Ik mocht helpen de korset aan te doen. Ook dat ging klungelig terwijl ik toch echt ooit geleerd had om dit goed te doen. Zenuwachtig ik , neee hoor.

Gemoedelijke sfeer

Binnen in de club was het gemoedelijk ook al merkte je wel dat het allemaal groepjes waren en voelde mij wel beetje buitenstaander. Dit werd minder toen we wat rondliepen (ik achter haar aan, vast aan haar leash) en ik al vrij snel gezweept werd. Fijn om de zweep weer eens te voelen. Ook al was het raar zo bij mensen die je verder niet kent. Ze bouwde het rustig op bijna lief :-).

Ze kneep in mijn tepels en ik gaf aan dat dit het meest gevoelige plekje was (stom had ik niet moeten doen want ze kon denk ik aan mijn ogen zien dat hier een van mijn ‘zwakke’ punten zit). Mijn woorden beantwoorde Ze met een grote glimlach en ging rustig door met het martelen van mijn tepels.

Ik hunkerde naar meer merkte ik. nee ik ben geen masochist. Om mijn dankbaarheid te tonen maar ook als respect mocht ik Haar schoen kussen. Ik was helemaal vergeten dat er mensen waren, ik deed het gewoon.

Toestemming vragen

Zij was erg rustig dat voelde prettig en merkte dat ik zonder enige terughoudendheid op mijn knieën naast Haar zat. Voor Haar drinken haalde en het vanzelfsprekend vond om toestemming te vragen of ik ook iets mocht.
Helemaal vergeten dat er zo iets zijn als Japanse tepelklemmen, en dat die makkelijk mee kunnen in een tas. Opeens haalde Zij die te voorschijn en ontblootte mijn tepels. Voor ik het wist voelde ik intense pijn en moest Haar blijven aankijken en doorademen. Hoe moeilijk ook. Ja Zij had alle aandacht en ik denk dat Zij aan mijn ogen zag dat ik bijna smeekte…..maar nee ik ben een ‘trotse’man.

Opnieuw buiten spelen

Na een tijdje gingen we opnieuw buiten spelen . Ik had aangegeven dat ik meer gewend was en daar gaf Zij ook gehoor aan. Nu voel ik mijn rug nog, mijn tepels zijn gevoeliger en heb wat blauwe striemen op mijn billen. Een mooie herinnering. Gelukkig kwam ze niet op voorhand met een stopwoord, ik ben te trots om die denk ik ooit te gebruiken. War ik ook erg blij om was dat ik niet hoefde mee te tellen toen Zij aangaf dat ik nog tien slagen zou krijgen. Dat haalt mij eerder uit de concentratie.

Meesteres Moriah, ik wil U hartelijk danken voor deze directe kennismaking. De openheid in onze gesprekken wat ik erg kan waarderen. Een mooie eerste ervaring, de zorgvuldige terughoudendheid bij het zwepen om mijn lijf te leren kennen. Het voelde heel vertrouwd en erg prettig. En voelde mij absoluut veilig bij U.

Waar BDSM-club Ultimate Dream, Beek en Donk
Datum 9 september 2023
Aanwezigen Meesteres Moriah, slaaf lacayo_c
Geschreven door slaaf lacayo_c
Lijn Mrs Moriah


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *