Findom

Eigenlijk zie ik Findom als ultiem onderdeel van de Femdom lifestyle. Als jij een Femdom-slaaf bent, wil je immers niets liever dan je Dame (of Meesteres) plezieren, op alle vlakken. Dat betekent niet alleen in de vorm van lijden en dienen, maar ook op gebied van ontlasten of verwennen. Hoe heerlijk is de gedachte dat jouw Meesteres, op jouw kosten geniet van een uitgebreide sauna, terwijl jij aan het werk bent. Liefst met zweetparels op de rug of heel lastige, vermoeiende besprekingen.

Findom

Juiste chemie

Findom is niet voor iedereen weggelegd, de chemie moet goed zijn en het is een beleving die langzaam wordt opgebouwd en ik steeds meer onder je huid en in je hoofd kruip. Verwacht van mij géén gebedel om kopjes koffie of een handje kleingeld. Dat vind ik écht zonde van mijn kostbare tijd. Als wij met elkaar deze weg opgaan, wil ik volledig inzicht in je financiële plaatje, want ook in deze beleving wil ik je grenzen verkennen.

Wat kun je verwachten?

Deze specifieke beleving kan op diverse manieren ingekleurd worden. Denk aan een dagje shoppen, waarbij jij mij overal naar toe mag rijden om met jouw creditcard te gaan shoppen. Halverwege de dag een heerlijke lunch, waarbij jij mag toekijken hoe ik eet op jouw kosten en jij slechts mag genieten van een glas water én de rekening. Ik hou van mooi, mooier, mooist en jij bent slechts goed voor de kruimels.

Maar je kunt ook opdrachten per mail of app verwachten. En als je niet binnen een door mij gestelde tijd de opdracht hebt voltooid, krijg je een boete. En hoe hoog die boete is, dat bepaal ik.

Findom

Waar kun je mij altijd bij mee maken?

Ik ben dol op sieraden van Buddha to Buddha, Opium van Yves Saint Laurant, Chanel N°5, mooie lederen tassen, handgemaakte zwepen, kaarten voor de sauna, uitgebreide behandelingen bij een beautysalon (nagelstyliste, schoonheidsstyliste, kapper), een uitgebreide high tea met mijn vriendin, de nieuwste iPhone… ach, er is zoveel waar je mij blij mee kunt maken. Ontdek het vooral zelf en verras me…

Lijn Mrs Moriah