BDSM workshop voor de single dominant

Misschien ben je, net als ik destijds was, op zoek naar de weg een goede Meester of Meesteres te worden. Zit er een pracht van een Dominant in je verborgen en mis je alleen net dat kleine duwtje in je rug. Iemand die de schroom van je weg blaast, iemand met wie je op een veilige manier kennis kan maken met de verschillende attributen. Want je pakt niet ‘zomaar’ een zweep om iemand mee te slaan en je zet ook niet ‘zomaar’ elektro op je partner/sub en hoeveel zweepslagen kun je iemand geven? Ook als single dominant kun je een BDSM workshop bij mij volgen.

BDSM workshop voor de single dominant

Tijdens deze SM workshop leer je dat het begrip SM erg breed is, dat er verschillende slaven en belevingen zijn. Maar ook wordt er aandacht besteed aan veiligheid, betrouwbaarheid, materiaalkennis, loslaten van schroom, opbouw van een SM beleving en hygiëne. Waar moet je op letten als Dominant? Waar kun je tegenaan lopen?

Vertrouwen in jezelf

We gaan samen kijken wat jou het beste ligt en welke technieken daarbij komen kijken. Wellicht kan ik zorgdragen voor de aanwezigheid van een oefenslaaf, maar je kunt deze natuurlijk ook zelf meebrengen zodat je alles ook echt in de praktijk kunt ervaren en misschien nog het meest belangrijke: Na het volgen van deze SM workshop zal het vertrouwen in je zelf als Dominant, absoluut gegroeid zijn! De duur van de workshop is ongeveer 3 uur, inclusief gesprek (vooraf) en een verfrissende douche na afloop.

Workshop BDSM

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Ook tijdens de workshops zijn mijn no-go’s van kracht.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro (ex kosten eventuele oefenslaaf)
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De workshops worden gegeven in de DOMA SM suite in Den Haag

Meer informatie

BDSM workshop
Workshop BDSM voor koppels
BDSM workshop voor de single sub

Lijn Mrs Moriah