BDSM workshop voor de single sub

Een workshop op maat, voor de single sub. Lijkt dat niet heel erg op een sessie? Ja, aan de ene kant wel maar er is een wezenlijk verschil. Bij een sessie heeft de sub alleen maar invloed op de “piketpaaltjes” (aangeven no-go’s en eventuele kinks of fetisj) en bij een workshop wordt de inhoud gezamenlijk samengesteld en kun je aangeven wat je graag zou willen ervaren. Ook is er tijdens een workshop meer ruimte om tussentijds te evalueren en dingen toe te lichten. Dat is het grote verschil tussen een workshop en sessie.

Workshop single sub

Wat kan de single sub?

Tijdens de workshop kan je als single sub snuffelen aan diverse disciplines waar je misschien al lange tijd nieuwsgierig naar bent. Op een veilige en ongedwongen manier kun je ervaren of een bepaalde ervaring echt iets voor je is. Vooraf gaan we met elkaar in gesprek om de workshop volledig op maat samen te stellen en ook tijdens de workshop is er nog ruimte voor bijsturing, omdat jij de enige aanwezige bent.

De duur van de workshop is ongeveer 3 uur, inclusief gesprek (vooraf) en een verfrissende douche na afloop.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Ook tijdens de workshops zijn mijn no-go’s van kracht.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop: 475 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De sessies en/of workshops worden gegeven in SM Studio Almere. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.
Afspraken kunnen worden gemaakt op donderdag t/m zondag.

SM Studio Almere
Josephine Bakerstraat 29
1311GB Almere

Meer informatie

BDSM workshop
BDSM workshop voor de single dominant
Workshop BDSM voor koppels

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *