Een wellness sessie!

Enkele weken voordat mijn verjaardag weer op de kalender stond, vroeg Meesteres Moriah wat ik graag zou willen hebben voor mijn verjaardag. Ik zou daar even over nadenken. Maar ja wat vraag je als je huis al overvol is met spullen, is er dan nog iets wat ik graag zou willen hebben? Eigenlijk hoefde ik niet langer na te denken. En ik stuurde haar, ik zou wel graag een wellness sessie willen. Dus gewoon de easy going dingen, lekker lui liggen en gewoon ondergaan wat zij als wellness ziet. Ik had uiteraard wel het een en ander aangegeven, want wat is wellness. De dag na mijn verjaardag reed ik naar haar toe.

Uiteraard was ik niet vergeten haar lievelingsgebakjes alvast te bestellen bij de bakker in haar woonplaats. Want het was me al een paar keer overkomen dat ze of uitverkocht waren of dat er nog maar eentje was. Dat laatste is uiteraard voldoende, maar haar sub en ik lusten uiteraard ook wel een gebakje.

Een wellness sessie!

Felicitaties

Ik belde op het afgesproken tijdstip aan, maar de deur werd nog niet opengedaan. Ineens hoorde ik mijn telefoon, het was Meesteres Moriah. Ze belde om te zeggen dat ze de bel niet zou horen, omdat ze buiten zat. Ik gaf aan dat ik al bij de voordeur stond. Ze kwam er direct aan, opende de deur. Ik zag haar mooie glimlach en zij feliciteerde mij uitbundig. De koffie stond al klaar en de gebakjes konden direct op de bordjes. Haar sub was op zijn knieën het onkruid tussen de tegels aan het halen. Ook van hem kreeg ik de felicitaties. En we kletsen met zijn drieën weer bij, en aten heerlijk ons gebakje op. En daarna was het tijd om naar boven te gaan.

Bloemen

Ik moest op mijn buik op de bondagetafel gaan liggen. Natuurlijk was ik nog niet uitgepraat over het wel en wee. Maar dat was prima. Daarna zette zij een chill relax muziekje op. Mijn rug werd gedesinfecteerd, met dat koude alcohol. Dus het kippenvel verscheen. En zij stak twee naalden onderin mijn rug, in het velletje uiteraard. Eigenlijk vond ik dat heel eng. Vraag me niet waarom, de naalden gaan niet diep. Maar zij had die twee naalden nodig onderin om later haar creatie te vervolmaken. Ze begon nog verder met naalden te prikken, de een was wat pijnlijker dan de ander, maar dat heeft met de spanning van mijn huid te maken.

Toen zij vond dat er genoeg naalden inzaten begon zij met de versiering. En ook dat was een aangenaam gevoel. Haar warme handen die allerlei versieringen zoals roosjes, blaadjes en de bloemstengels op mijn rug maakte. Want zij was bezig een bos bloemen op mijn rug te maken. Het resultaat was prachtig mooi! Bijna geen woorden voor te vinden zo mooi! Helaas moest het er na een poosje ook weer af. Hoe mooi was het geweest als het gewoon een paar weken zou kunnen blijven zitten, maar helaas.

Een wellness sessie!

Cupping

Toen de bos bloemen weer van mijn rug was verdwenen, smeerde zij mijn rug in met massage olie. Heerlijk haar warme handen over mijn rug. En zij pakte een cup en bewoog deze over mijn rug, de zoog zich namelijk direct vacuüm. Omdat ik in haar boek wat had gelezen over bloodcupping intrigeerde mij dat heel erg. En had ook aangegeven dat zou ik wel een keer willen ondergaan. Wat dus ook gebeurde, zij prikte wat in mijn bovenrug en zette er een cup op. En ja daar begon het bloed te stromen.

Dat klinkt het dramatisch maar zo erg was het niet, maar langzaam kwam er een laagje bloed in de cup terecht. Heel fascinerend, want ondanks dat ik de foto’s altijd pas na afloop wou zijn, wou ik dit wel even zien. Ze deed het op meerdere plekken en ik moet eerlijk zeggen, ik vond het fijn. Daarna zette ze cups op andere plekken zonder prikjes van de naald. Een heerlijk ontspannen gevoel.

Ik moet er nu nog hard van zuchten. Daarna haalde ze de cups van mijn rug, die wel een zonnestelsel leek zo.

Elektro

Ineens pakte ze een klein kastje met zilverkleurige handschoenen. Ik schrok daarvan. Althans schrok, ik dacht ok, jeetje. Daar heb ik nauwelijks ervaring mee, met elektro. Ze trok eerst latex handschoenen aan, en deed de handschoenen erover heen. En ze begon met de warme handschoenen over mijn billen te wrijven. Wat ik van dat gevoel vond. Ik moest er aan wennen, het is niet voorspelbaar, en ik schrok van het kleine schokje. Het was meer het onverwachte, dan dat het pijn deed. Mijn billen kregen af en toe een schokje te verduren en dat onverwachte maakte iedere keer dat ik schrok. Wat voor haar erg lachwekkend was. En daar doe je het toch ook voor.

Knifeplay

Daarna liep ze naar haar kast met RVS spulletjes, en messen. En ze pakte een mes uit de kast. En met het mes maakte ze een mooi wafeltjes patroon. Wat overigens best pijnlijk was, dus ik kon het niet laten af en toe te zeggen. Wellness Meesteres Moriah, wellness. Ze moest keihard lachen, ik ook. Ik moest stil blijven liggen want na het wafeltjes patroon wat overigens best een karwei was, kerfde zij haar initialen er nog in. En dat vind ik fijn. Na de wellness sessie bleef ik nog even liggen. Daarna brachten we haar speelkamer weer in de situatie zoals die was, voordat we er naar binnengingen. Alles weer spik en span.

Barbecue

We gingen weer naar beneden, en gingen met zijn drieën nog even op pad. Ook erg gezellig, het was prachtig weer, toen we terugkwamen genoten we nog even heerlijk van het zonnetje. En gingen daarna de voorbereiding doen voor de barbecue die Meesteres Moriah had geregeld ter ere van mijn verjaardag. Allemaal erg lekker, en gezellig! Daarna heb ik haar schouders nog een poos gemasseerd want daar was zij aan toe. Ondertussen dronken we een lekker kopje koffie en rond een uur of tien was het voor mij echt wel de tijd om naar bed te gaan. Ik ging liggen en was vrijwel direct in dromenland, had nog even de foto’s bekeken die zij had gemaakt, en bedankte haar nog voor de foto’s. En heb ik heerlijk geslapen.

Ontbijt

De volgende dag werd ik heerlijk uitgerust wakker, wat een fijne verjaardag had ik gehad. Niet zo’n vlieg, ren verjaardag maar gewoon voor mij. Ik liep naar beneden, het was nog vroeg. En maakte een heerlijk kopje koffie voor mijzelf. En op een gegeven moment dacht ik dat ze nu wel wakker zou zijn. Ik klopte aan met de koffie en gaf haar een warme knuffel. Ik klom bij haar en haar sub op bed, en we kletsten wat over ditjes en datjes. En op een gegeven moment was het tijd voor ontbijt. Dus zij wou opstaan en ik gaf aan, ik kan ook wel ontbijt op bed brengen, ook gezellig. Zo gezegd zo gedaan. Na het ontbijt sprong ik onder de douche.

Ondertussen waren Meesteres Moriah en haar sub ook zo ver om naar beneden te gaan. We hebben nog een hele poos heerlijk in de zon vertoefd. En was het voor mij op een gegeven moment weer tijd om naar huis te gaan. In de auto genoot ik nog heerlijk na van de heerlijke tijd, bij Meesteres Moriah en haar sub. Heel erg bedankt! En ook weer bedankt voor de prachtige foto’s.

slavin anne

Meer informatie

In de touwen en kettingen!
Op koffievisite bij Meesteres Moriah
Kennismaking met een nieuwe zweep!

Lijn Mrs Moriah