In de touwen en kettingen!

Het was gelukkig weer zo ver, weer samen met Meesteres Moriah op een mooie zonnige dag. Mijn Meesteres Moriah heeft de avond ervoor een workshop Shibari gevolgd. Samen met haar schlemieltje. En na een workshop is het altijd slim, vooral bij knopen dit vaak te oefenen. Ik had dus mazzel, zij ging op mij haar knoopkunsten met touwen oefenen. Een lekker gevoel dat schurende touw over mijn naakte lijf. Het ene touw na het andere werd aan elkaar geknoopt.

Ooievaar

Op een gegeven moment dacht ik “Oh nu is ze uit geknoopt”. Maar niets was minder waar. Mijn bovenbeen moest ook in de touwen. Op zich niks mis mee, totdat ze zei, dat ik mijn voet op de bondagetafel moest zetten. Ik was verbaasd want wat van ze van plan. En wat bleek ze maakte een soort van ooievaar van me. Met mijn ene voet stond ik op de grond, en mijn andere voet stond op de bondagetafel. Gelukkig ben ik zo lenig, als ik weet niet hoe. Achteraf denk ik dat ik blij mocht zijn dat mijn voet mocht steunen op de bondagetafel. Alhoewel ik het beeld van niet steunen op de bondagetafel, tijdens het schrijven van dit verslag wel hilarisch zou vinden. Waarschijnlijk zou ik te pletter vallen. Een soort van subdrop maar dan anders. En hoor ik mezelf al zeggen, “Ik ben anne en ik doe een ooievaar na”.

In de touwen en kettingen!

Even wachten

En toen was het wachten, totdat ik weer uit de touwen mocht. Ik voelde al wat kramp, maar probeerde dat te negeren. Meesteres Moriah maakte wat foto’s voor het ooievaarsnageslacht. En ze kon het niet laten om wat grapjes te maken, en blijf dan maar eens rustig staan.

En toen was het zover, ze bevrijdde mij uit de touwen, niet dat het vervelend is om in de touwen te hangen, maar het standje, was standje onhandig. Met een vlugge beweging trok ze de touwen uit de knopen. Of de knopen uit de touwen. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Oud ijzer

Toen ik bij haar kwam zei ik dat ik een bult oud ijzer had meegenomen. Uiteraard was het geen oud ijzer, maar prachtige kettingen, en verbindingsstukken zoals grote O ringen en karabijnhaken. Natuurlijk had ze mijn fantasie hierover gelezen. Mijn RVS fetisj gaat alle kanten op, van knifeplay tot kettingen. Al naar gelang ik zie. Als het maar glimmend RVS is. Samen legde we alles mooi uit op de bondagetafel. Meesteres Moriah gaf aan dat ze daar wel wat mee kon, met een grote glimlach. Ik kreeg een nog veel grotere glimlach dan dat ik al had toen het op de bondagetafel werd uitgestald. Ze liep naar haar prachtige kast, waar enorm veel RVS in ligt, en pakte de RVS handboeien. Ze deed de RVS handboeien om en de fijne rillingen gingen al over mijn lijf.

IJzeren slip

En daar begon ze, ze maakte van O ringen en de karabijn haken een mooie slip. Ik kreeg er kippenvel van en er begon wat te kloppen, natuurlijk mijn hartje maar ook op een andere plek. Meesteres Moriah pakte een lange ketting en drapeerde deze over mijn schouders, ik moest zo nu en dan draaien en eerlijk….ik kwam in een andere wereld en wist niet meer precies wat ze allemaal deed. Het was een soort van extase en ik werd helemaal rustig en liet haar begaan met alles wat ze deed. Wat een heerlijk gevoel.

Lenig

Op een gegeven moment moest ik op de grond gaan liggen, en ondanks dat mijn handen vast zaten deed ik dat met een soort van gemak. En zo lenig ben ik niet, al denk ik soms van wel. Maar blijkbaar bracht de extase mij een stuk gemak. Meesteres Moriah pakte haar telefoon om foto’s te maken, in verschillende posities. Ik vond het heerlijk om op de grond te liggen in deze setting, dus met de RVS kettingen om mij heen. Het gewicht van de kettingen op mijn lichaam. Heerlijk. Gewoon prettig dat gevoel, ik ben niet van de vernedering en zo voelde het ook niet. Dat heerlijke gevoel, geboeid in kettingen, liggend aan haar voeten.

Kooi

Daarna moest ik in de kooi. Toen Meesteres Moriah nog geen kooi had, had ik er niks mee. Alhoewel ik wel wat had met tralies, maar niet in de zin zoals vele andere slaven het beleven. Ik heb daar geen geduld voor, en ik hou niet van die hele lange stilte om mij heen. Maar toen zij die kooi kreeg ben ik wel in gaan staan en het geeft mij een bepaalde beleving, door haar in de kooi gezien te worden. Haar slavin te zijn. Haar eigendom te zijn. En tegelijkertijd een soort van bekeken te worden, maar dat is alleen aan haar voor behouden, want met anderen erbij heb ik er niks mee. En ga ik al helemaal niet uit de kleren.

Lekker naar buiten

Nadat we alles hadden opgeruimd, was het tijd voor de lunch en was het tijd om lekker naar buiten te gaan. Te genieten van de zon, en na te genieten van de bondages. Deze hadden mij, vooral de kettingbondage helemaal rustig gemaakt. Ik ben al 6 jaar de slavin van Meesteres Moriah en steeds ontdekken we samen weer nieuwe dingen waar ik en ook zo veel plezier aan beleven. BDSM is wat dat betreft echt een ontdekkingstocht naar jezelf. Ook voor Meesteres Moriah gaf zij aan, soms ziet zij nieuwe dingen die ze wil uit proberen en soms zie ik nieuwe dingen die ik aan haar aangeef. En zij reageert altijd enthousiast. En dat is fijn, vooral omdat we eigenlijk onze eigen spelregels hebben. Geen stopwoorden, het komt zoals het komt, het gaat zoals het gaat. Dank u wel Meesteres Moriah, voor alle mooie ontdekkingen die we samen hebben doorgemaakt.  

slavin anne

Meer informatie

Op koffievisite bij Meesteres Moriah
Kennismaking met een nieuwe zweep!
Het verlangen naar rust in mijn hoofd

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *