Een goed begin van het nieuwe jaar!

Het is begin januari en Meesteres Moriah appt mij dat ze beter is en dat we een nieuwe afspraak kunnen maken. Ik denk: “Laat ik het nieuwe jaar goed beginnen” en maak direct een afspraak voor een paar dagen later. Niet snel daarna volgt het bericht dat ik, nu de feestdagen voorbij zijn, opnieuw in chastity moet. Maar door een dom foutje van mezelf vergeet ik het. Ik stuur Meesteres Moriah snel een bericht om mij te verontschuldigen. Ik leg haar uit dat ik het die ochtend ben vergeten, maar dat ik het later op de dag, direct na werk, alsnog ga doen. Het bewijs ga ik haar sturen. Ze antwoordt terug: “Dank je voor je eerlijkheid, maar er staat wel straf voor je genoteerd.” Ik denk direct: “Shit”, maar ook: “Eigen schuld!”

Een goed begin van het nieuwe jaar!

Voor een dichte deur

Dan is het de dag van de afspraak. Ik ben nog steeds in chastity en ik maak me klaar om naar de Meesteres toe te gaan. Daar aangekomen laat haar slaaf me wachten voor de deur. Ik moet direct denken aan de straf en ik bel nog maar eens aan. Er gebeurt nog steeds niets. Dan besluit ik toch maar Meesteres Moriah een appje te sturen. Daarna wordt de deur gelukkig snel open gedaan (haar slaaf was aan het klussen en had me niet horen aanbellen). Hij laat mij binnen, begeleidt mij naar boven en meldt mij aan bij de Meesteres.

Masochistische tepels

Daar sta ik dan voor de Meesteres. Ze heeft een klein kerstcadeautje voor mij gekocht. Een lekkere bruine pik op een stokje, die ik mag zuigen als ik thuis ben. Ik heb voor haar ook een kleinigheidje meegenomen, wat ze blij in ontvangst neemt. Daarna mag ik me uitkleden. Ze is blij te zien dat ik mijn kooitje draag, zoals het hoort. Ze heeft de sleutel veilig tussen haar decolleté opgeborgen en misschien mag hij vrij.

“Zo daar ben je dan weer Luke”, zegt ze en pakt mijn tepels vast. Ze begint daarmee te spelen. Zo klein als ze zijn, zo pijn als ze doen. Maar dat maakt haar niets uit. Ze wil er lekker mee spelen en dat gaat een tijdje door. Ze geeft aan dat ze het prettig zou vinden als ik wat masochistische (lees: grotere) tepels zou krijgen. “Dus” zegt ze, “we gaan ze trainen!”

Gekriebel

Ik krijg een masker met een extra blinddoek voor en moet voorover gebogen tegen de bondagetafel gaan staan, met mijn billen omhoog. Het is tijd voor straf, omdat ik mijn chastity niet op tijd ben gaan dragen. Mijn billen worden rood geslagen met verschillende mattenkloppers. Groot en klein, maar ook met rotan stokjes. Tussendoor gaan haar nagels over mijn benen en ballen . Dat kriebelt, wat aan de ene kant fijn is maar waar ik ook heel slecht tegen kan. Het is voor Meesteres Moriah blijkbaar aanleiding om te stoppen met het slaan en zich te concentreren op het gekriebel. Maar dan wel met de restrictie dat ik mij niet mag bewegen. Zou ik dat wel doen, zou ze heel hard in mijn tepels knijpen.

Tepelmarteling

Dit gaat een tijdje zo door en iedere keer als ik beweeg, “speelt” ze met mijn tepels. Niet altijd even zachtzinnig, dus soms deins ik instinctief naar achter of ik bescherm mijn tepels met mijn handen. Daar maakt ze snel korte metten mee. Mijn armen worden in een leren bondage zak gehesen, zodat ik mijn tepels niet meer kan beschermen. Met een grote, tevreden glimlach gaat ze weer verder. Maar als ze weer één van mijn tepels venijnig tussen haar vingers houdt, maak ik automatisch een sprong naar achteren. Ook hier was ze niet van gediend.

Dit keer roept ze haar sub erbij. Hij moet van haar een spreidstang tussen mijn enkels plaatsen. “Probeer nu maar eens weg te lopen”, zegt ze lachend. Okay, het gaat niet heel snel, maar het lukt me toch nog redelijk om mijzelf als een soort pinguïn voort te bewegen. Dus pakt ze een touw en maakt de spreidstang dicht tegen de bondagetafel vast. Ik kan nu niets meer en het gekriebel en tepelmarteling gaat door.

Een goed begin van het nieuwe jaar!

Chastity mag af

Het is even tijd voor een pauze, terwijl zij alles losmaakt. Behalve het masker, die laat ze zitten. Ik mag plaats nemen op haar mooie doppenstoel en krijg de opdracht mijn chastity af te doen. Ook geblinddoekt lukt me prima. Ik geef haar de kooi en sleutels terug en dan hoor ik dat ik, voor haar op de grond moet gaan liggen. Op mijn rug. Met haar voeten pakt ze mijn pik en ballen beet. Hier geniet ik erg van want ik ben vrij en je weet maar nooit hoe lang dat duurt. Haar voeten worden stevig op mijn pik en ballen geplaatst.

In de gynaecologenstoel

Uiteindelijk vindt ze het genoeg en moet ik van haar opstaan. Ze neemt me mee naar de andere kamer. “Je hebt alweer lang genoeg liggen luieren”, laat ze me nog even weten. Ik draag nog steeds een masker, dus zie niks, daarom begeleidt zij mij naar de Nursing-room, waar ik op de gynaecologenstoel mag plaatsnemen. Ondertussen hoor ik haar allerlei dingen klaar zetten. Als snel voel ik wat ze aan het doen is. Knijpers! Er worden maar liefst 30 knijpers op mijn ballen en pik geplaatst. Die er vervolgens ook weer af moeten. In een ander volgorde dan ze werden geplaatst. Eerlijk gezegd is het meer “aftrekken” dan “loshalen”. Wat een lieve sadist is het toch. Zodra ik van alle knijpers verlost ben, krijg ik een condoom aangereikt, met de woorden: “Ik heb daar geen geduld voor, dus doe die maar even zelf om”.

Elektro

Nadat de condoom eromheen zit, gaat ze aan de slag met de vacuümpomp. Dat is een heerlijke sensatie. Ik voel mijn pik groot en dik worden. Zo nu en dan laat ze wat vacuüm ontsnappen en bouwt ze de spanning weer opnieuw op. Hierna komt ze met iets nieuws voor mij. Iets wat op mijn wensenlijstje staat om uit te proberen. Ik zie niets, maar ik hoor aan haar voorbereidingen dat ze alles klaar zet voor elektro. Ik voel hoe ze mijn ballen insmeert met contactgel en vervolgens op beide ballen een elektrode pad plakt. “Geef maar aan als je iets voelt”, zegt ze. Al snel voel ik een eerste tinteling door mijn ballen. Het gevoel is lastig te omschrijven, maar het voelt fijn. Langzaam bouwt ze de sensatie op tot het maximale wat ik deze dag kan hebben. Een geheel nieuwe ervaring in 2024.

“Het is nog niet klaar” zegt ze. Ze begeleid me terug naar de andere kamer. “Omdat je het zo goed hebt gedaan, mag je nog even trekken”. Ze geeft me een papiertje. Dan mag ook het masker af en zie ik de mooie Meesteres Moriah weer. Het duurt even voor ik gewend ben aan het licht. “Ga hier maar zitten en ruk je zo snel mogelijk klaar”, krijg ik te horen. “Alles wat naast het papiertje beland, wordt door je opgelikt. Dat weet je. En ja, ik controleer het.”

Slettenparty

Ik begin te rukken en heb niet lang nodig na alles wat er vandaag is gebeurd. Tijdens het rukken voel ik hoe ze met een zweep op mijn rug slaat, wat me alleen maar verder aanmoedigt. Opeens zegt ze: “Je kunt gelijktijdig mijn strapon wel pijpen! Dus even ophouden!” Ze loopt de kamer uit om niet veel later terug te komen met haar strapon. Ze grijpt me bij mijn haren: “Zuigen slet en ruk jezelf maar snel af!”

Dit is zo geil en geeft mijn herinnering terug aan de Sissy & Slettenparty van vorige maand met Meesteres Moriah en Meesteres Alexandra. Ik was daar een gulzige, geile slet, die de strapon van twee Meesteressen tegelijk afzoog en mij liet peggen. Het duurt dus niet lang voor ik klaar kwam. Meesteres Moriah laat me echter gulzig door pijpen en rukken. Ze had niet door dat ik al was klaar gekomen. Toen ik haar dit zei, reageert ze verbaasd. “Zo snel? Dat is een recordsnelheid voor jou!”

Maar met zulke geile herinneringen, gaat het zeker snel.

Terug in chastity

Ik mag me opfrissen en weer aankleden. De CB moet weer om. Ik doe dit netjes en vraag de Meesteres hoe lang hij dit keer om moet blijven. “Tot einde van de maand,” krijg ik te horen. “Fuck”, denk ik, “dat duurt lang”. Maar als Meesteres Moriah dit wil, dan doe ik dat. Ik maak gelijk een nieuwe afspraak voor de volgende keer… Dit is een fijn begin van het nieuwe jaar.

slaaf Luke

Meer informatie

En toen ging code rood af!
Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!
Hoe kleur ik een Femdom beleving of sessie in?

Lijn Mrs Moriah