Hoe kleur ik een Femdom beleving of sessie in?

Persoonlijk praat ik liever over een beleving die we samen gaan ervaren, dan over een sessie. Het woord “spel” wil ik liever al helemaal niet gebruiken. Spel is voor mij iets wat fake is, gemaakt, gespeeld, als een soort toneelstukje. En ook al ben ik dol op theatersport, BDSM is voor mij geen spel. Het is een moment van intens samenzijn. Vooraf is het echter wel belangrijk dat we van elkaar weten wat we kunnen verwachten.

Hoe kleur ik een beleving of sessie in?

Gesprek vooraf

Voordat een afspraak voor een beleving of sessie plaatsvindt, is het belangrijk dat we elkaar telefonisch, per mail of app (of bij uitzondering “live” voorafgaande onze afspraak) hebben gesproken. In dit gesprek kun je precies aangeven wat je zoekt, waar je verlangens liggen, wat je ervaring is, je eventuele fysieke of mentale ongemakken vertellen en je absolute no-go’s. Tijdens dit gesprek worden harde grenzen aangegeven. Laten we zeggen, dat we met elkaar “de piketpaaltjes slaan”. Binnen dit kader wil ik vrij kunnen bewegen.

Als we elkaar in dit gesprek kunnen vinden, vind ik het belangrijk een paar vervolg contactmomenten te hebben. Dit kan via de mail, app, BDSMzaken of Fetlife (als je nog graag anoniem wilt blijven). We bouwen hiermee de intensiteit met elkaar op. “Even snel een afspraak tussendoor maken” is voor mij dus géén optie. Vluggertjes zijn aan mij niet besteed, ik wil op zoek naar de diepgang, de diepere lagen en dat lukt niet als je “even een uurtje boekt”. Daarbij ben ik geen trekpop die direct voor je in de houding springt.

Ervaring niet noodzakelijk

Ben je een beginneling, die graag zijn eerste voorzichtige stappen wil zetten in de BDSM? Ook dan ben je bij mij in goede handen. Ik weet waar je staat, wat je voelt en ik pas mijn tempo daarop aan. Geef dit echter goed aan in ons voorgesprek! Juist als je een beginneling bent is het belangrijk vooraf wat meer contact met elkaar te hebben.

Reinheid en discipline

Ik hou van reinheid en discipline. Als je bij mij komt, zorg je ervoor dat je aandacht aan je lichaam hebt besteed. Je presenteert je schoon, geschoren, gespoeld en fris ruikend. Zo niet, dan kun je gelijk vertrekken. Wellicht ben je voor mij niet meer dan een varken, dat betekent niet dat je er naar hoeft te ruiken.
De discipline spreekt voor zich. Je luistert. Punt. Ik doe daar geen concessies in. Net als “afspraak is afspraak”. Als wij een afspraak hebben, dan zorg je dat je op tijd komt. Op tijd betekent: niet te laat, maar ook niet te vroeg.

Wat kun je van mij verwachten tijdens een beleving?

De beleving

De beleving wordt ingevuld op basis van waar ik op dat moment zin in heb of jij in mij losmaakt. Ik ben veelzijdig, want ik vind veel dingen leuk. Het zal echter altijd binnen de door ons samen geslagen piketpaaltjes vallen. Maar ik zeg eerlijk, grenzen zijn er om opgezocht te worden en angsten om te overwinnen. Ik kan je echter verzekeren dat mijn belevingen intens zullen zijn en om die intensiteit te kunnen bereiken spreek ik niet “voor een uurtje” af. Een beleving met mij, boek je minimaal voor 2 uur.

Wat ik allemaal leuk vind:

Afbinden, Ageplay, Analplay, Billenkoek, Boeien, Bondage, Breathcontrol, Caning, Catnails, CB (Chastity Belt), CBT (Cock en Ball Torture), Chastity, Cuckolding, Diapers, Discipline, Doggyplay, Edgeplay, Elektro, Face slapping, Femdom, Findom, Flagellatie, Flogger, Foliebondage, Gag, Hard SM, Hogtie, Human furniture, Humbler, Kaarsvet, Keyholding, Klemmen, Knifeplay, Knijpers, Kuisheid, Latex, Maskers, Mattenklopper, Mummificeren, Needleplay, Nekmassage (ontvangen), Nursing, Paddles, Prikkleding, Rollenspel, Sadisme, Sissification, Soft SM, Sounding, Spitting, Strapon, Tease and denail, Tepeltorture, Touwen, Travestie, Trampling, Spanking, TPE, Vacuümpomp, Verbal humiliation, Vernederen, Violet wand, Voetaanbidding, Voetmassage (ontvangen), Wheel of pain, Zintuigbeperking en Zwepen.

Wil ik al deze leuke dingen kwijt bij één persoon? Nee, natuurlijk niet. Niet alles is geschikt of gewenst voor één persoon. Het feit dát iets mogelijk is, wil niet zeggen dat het dan ook gebeurt. Iedere sub roept immers andere dingen in mij op, vooraf heb ik geen idee wat ik bij jou ga doen. Dat ontdek je pas, zodra je voor me staat. En ik ook. Wat echter áltijd een feit is: Discretie, goede hygiëne en eventuele anonimiteit is verzekerd.

Na afloop

Na onze beleving of sessie krijg je de gelegenheid je op te frissen, drinken we samen een kop koffie of glas water en hebben we de gelegenheid rustig na te praten. Bij het afscheid mag je misschien de topjes van mijn vingernagels kussen.

Tarief

Bij een sessie betaal je per uur en de minimale afname voor een beleving is 2 uur, het tarief is als volgt:

1 uur – 200 euro
2 uur – 375 euro
3 uur – 500 euro
4 t/m 6 uur – in overleg

Aangezien ik een externe locatie huur (met afnameverplichtingen), is het noodzakelijk om uiterlijk 1 week voor onze afspraak 125 euro (bij 2 uur) of 175 euro (bij 3 uur) aan te betalen. Het restant bedrag kan voorafgaande de sessie contant worden voldaan. Als de aanbetaling niet tijdig door mij is ontvangen, kan de afspraak niet doorgaan.

Annulering van onze afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren te worden gaan. Bij tijdige annulering krijg je de aanbetaling teruggestort. Bij een annulering 24 uur van tevoren wordt slechts 50% van de aanbetaling teruggestort. Bij annulering op de dag zelf kan er geen restitutie meer worden gedaan.  

Wat kun je van mij verwachten tijdens een beleving?

Extra mogelijkheden

Vind je één meesteres niet voldoende en lijkt het je wel een kinky gedachte als er nog een slaaf aanwezig is? Ook dat kan een optie zijn. Overigens gelden mijn no-go’s óók voor mijn slaaf. Ook hij zal géén seksuele handelingen bij je uitvoeren. De slaaf is alleen beschikbaar van vrijdagavond t/m zondagavond.

Uiteraard geldt voor extra aanwezigen een meerprijs:

1 uur slaaf – 100 euro
2 uur slaaf – 150 euro
3 uur slaaf – 175 euro

Fotografie als herinnering?

Ik ben dol op foto’s maken van onze beleving. Vind je het leuk om na afloop de foto’s toegestuurd te krijgen? Geef dit dan aan. Ook hierin kun je zelf je grenzen aangeven. Fotograferen alleen met masker? Is natuurlijk geen enkel probleem! Maskers genoeg…

Locatie

Ik maak gebruik van een locatie in Den Haag. Met overdag gratis parkeermogelijkheden en na 18:00 uur is het betaald parkeren.

Afspraken kunnen worden gemaakt op maandag t/m zondag.

Lijn Mrs Moriah