Klassieke SM, een pure sessie over geven en ontvangen

Met alle frivoliteiten, fetisj en andere voorkeuren, lijkt er nog maar weinig ruimte te zijn voor de pure klassieke SM. Het samenspel van Sadist en Masochist, onlosmakelijk aan elkaar verbonden en daardoor afhankelijk van elkaar. Het valt me op dat er nog maar weinig naar wordt gevraagd. Veelal zijn er allerlei restricties, verlangens, voorkeuren, fetisj en lijkt de die hard masochist een soort uitstervend ras. En ook al vind ik heel veel dingen leuk en doe ik écht veel dingen met plezier, ik mis soms de eerlijkheid en rauwheid van de klassieke SM.

Klassieke SM, een pure sessie over geven en ontvangen

Eerlijk spel

Ook al ben ik empathisch en kan ik heel goed rekening houden met iemand zijn angsten, voorkeuren, no-go’s en fetisj; ik mis soms het rauwe, eerlijk spel met een masochist. Waarbij ik vol in mijn sadistische energie kan staan, dat ik niet continu op de rem hoef te trappen, maar kan opgaan in het moment, misschien zelfs in Domspace kan raken. Het spel is rauw, puur, eerlijk in geven en ontvangen. Beiden vanuit een eigen energie, die elkaar ergens ontmoeten in de zichtbare striemen in de huid. Die door de masochist met trots worden gedragen en door de sadist met plezier zijn gegeven. Met een stralende lach. Hoewel sommigen hem zullen omschrijven als een sadistische lach.

Maar waar zijn de echte masochisten gebleven? Waarom wordt er nog nauwelijks gevraagd naar klassieke SM. De zweep op de rug, de nasty paddle op de kont, zonder restricties. Pittige klemmen die de tepels strak omarmen. Armen en voeten met boeien vastgezet aan een kruis of ketting, eventueel met gag om de pijn in weg te bijten. Weerloos, overgeleverd aan de grillen van de sadist. Kreunend, grommend, jammerend maar zonder genade, kleurcodes of stopwoord.

Na afloop de moed, de pijn, de rust in het hoofd, afgetekend in de rode lijnen in de huid.

Ik mis het. En als jij het ook mist. Bel, app of mail me dan.

A simple song of freedom

Geef mij je handen
ik keten ze vast
en ontvoer je naar oorden
waar zicht beperkt is tot duisternis
en gevoel wordt versterkt
in overtreffende trap

Sensatie zoekt zijn weg
over armen, rug en billen
Tepels zullen smeken
te worden losgelaten
uit die ijzeren greep van macht
en als ze worden bevrijd
schreeuw je en denk je
‘waren ze nog maar’…

En het leer van al die stroken
maken striemen op je huid
en zingen steeds opnieuw
simple song of freedom
in mijn ritme…

Na afloop

Na onze sessie krijg je de gelegenheid je op te frissen, drinken we samen een kop koffie of glas water en hebben we de gelegenheid even na te praten. Misschien maak ik zelfs mooie foto’s van de bewijzen van ons samenzijn.

Tarief

Bij een sessie betaal je per uur en de minimale afname voor een beleving is 2 uur, het tarief is als volgt:

1 uur – 250 euro
2 uur – 475 euro
3 uur – 700 euro
4 t/m 6 uur – in overleg

Aangezien ik een externe locatie huur (met afnameverplichtingen), is het noodzakelijk om voor onze afspraak 125 euro (bij 2 uur) of 175 euro (bij 3 uur) aan te betalen. Het restant bedrag kan voorafgaande de sessie contant worden voldaan. Als de aanbetaling niet tijdig door mij is ontvangen, kan de afspraak niet doorgaan.

Extra kosten

Naalden 20 euro
Medicinale nietjes 100 euro
Stitching 20 euro
Luiers 10 euro (per luier)
Extra deelnemer 50 euro per uur

Locatie

De sessies en/of workshops worden gegeven in SM Studio Almere. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.
Afspraken kunnen worden gemaakt op donderdag t/m zondag.

SM Studio Almere
Josephine Bakerstraat 29
1311GB Almere

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *