Mentalplay (op afstand neem ik de controle over)

Wil je dat ik in je hoofd kruip? Onder je huid leef? En we dagelijks contact hebben? Waarbij je verschillende opdrachten van mij kunt verwachten en ik je doen en laten kan controleren via (bijvoorbeeld) trajectcontrole? Een beleving waarbij de intensiteit zal toenemen, naarmate het vertrouwen groeit? Daar is mentalplay perfect voor! Onder mentalplay valt onder andere mindfuck, vernedering en een uitwisseling van controle en macht. Het mooie aan deze beleving is dat je het ook op afstand kunt ervaren. Je hoeft niet per sé bij elkaar te zijn. Het enige belangrijke is, dat je allebei serieus in de beleving staat. En dan kan het – ook op afstand – heel diep gaan.

Mentalplay (op afstand neem ik de controle over)

Wat is mentalplay?

Met mentalplay bedoel ik het spelen met je mind. Hoe meer ik van je weet, hoe beter ik dit kan gebruiken. Mentalplay kan heel intens zijn. Ik kruip als het ware onder je huid en in je hoofd. Het is echter een vereiste voor mij dat je goed in je vel zit en stevig in je schoenen staat, anders is het voor mij een absolute no-go. Mentalplay heeft een rustige opbouw nodig, alleen met kleine stappen kun je met elkaar dieper komen.

Bij mentalplay zal ik af en toe ook zeker gebruik maken van mindfuck. Mindfuck is een ervaring die zo verrassend, verwarrend of complex is, dat het je perceptie of begrip uitdaagt of verstoort. Je mentale grenzen worden hiermee op de proef gesteld of verward, vaak uit het zich in een gevoel van verbazing of ongeloof. Mindfuck is bijvoorbeeld perfect geschikt om je de suggestie te geven dat er iets gebeurd, maar in werkelijkheid anders is. Een goede mindfuck kan je nieuwsgierigheid prikkelen en je aanzetten tot een diepere beleving.

Vernedering

Bij vernedering gaat het vaak om een combinatie van schaamte, mentale pijn en opwinding. Met vernedering kom ik als het ware in de diepere lagen van jou. Lagen waar niet snel over gesproken wordt, lagen die veelal worden gezien als donker en duister. Het is daarom niet zo gek dat schaamte en angst belangrijke emoties zijn die de basis vormen van vernedering.

Vernedering luister nauw, het vergt kennis van jou. Hoe meer ik weet, hoe dieper ik kan gaan. De beleving draait om vertrouwen, van beide partijen. Stap voor stap, daal ik met je af naar de diepere lagen, de lagen van kwetsbaarheid, de stilte van het niets. De diepte die we doorgaans niet zo snel aan anderen tonen. Vernedering draait om mentale pijn en kan je hoofd leeg maken. Hoe dieper ik kan gaan, hoe meer jij jezelf kan vrijmaken van allerlei muizenissen. Je kunt het vergelijken met fysieke pijnprikkel, maar dan in de geest.

Om op een goede manier te kunnen vernederen en dus bij de diepere lagen te kunnen komen, is het belangrijk dat er muurtjes worden afgebroken.

Op afstand

Mentalplay is perfect geschikt om op afstand met elkaar te spelen. Het is echter belangrijk dat je de kans krijgt met elkaar de intensiteit op te bouwen (door elkaar beter te leren kennen). Mentalplay is geen “tussendoortje” of kortdurend spel. Voor dit spel kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van de app Stringzz (alleen voor de Android).

Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om de controle op afstand mogelijk te maken. Denk aan traject (locatie)controle, camera’s in je huis, speeltjes die op afstand bestuurbaar zijn, et cetera. Er zijn zoveel mogelijkheden die we kunnen gebruiken, waardoor de intensiteit in de loop van de tijd verder kan toenemen.

Tarief

Omdat mentalplay geen kortdurend spel is en het belangrijk is dat je met elkaar iets kunt opbouwen, hanteer ik hiervoor een vast bedrag van 500 euro per maand.

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *