MommyDom, wat kan je van deze beleving verwachten?

MommyDom is een totaal andere beleving dan Femdom, Sissyfication of Findom, maar bijt het elkaar? Nee, natuurlijk niet. Mijn belangrijkste overtuiging is jou te laten zijn, als geheel. De ultieme acceptatie van al je kanten van je “zijn”. Het gevoel te geven thuis te komen na een lange reis. Dat kan op gebied van Femdom of Findom maar ook op gebied van MommyDom. Het is een andere vorm van bewustzijn, beleving, maar het kan minstens net zo intens zijn als andere belevingen.

MommyDom, wat kan je van deze beleving verwachten?

Wat kan je verwachten van MommyDom?

Bij MommyDom draait het om afhankelijkheid, klein zijn. Dat kan in de beleving als baby, maar natuurlijk ook als little boy of little girl. Soms komt de hunkering voort uit een luierfetisj, maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Soms is de overgave aan het niets de basis, even niet de verantwoordelijkheid te hoeven voelen (Mommy zorgt immers voor alles) of terug geworpen te worden naar die tijd toen je nog klein was, en de hele wereld er nog uit zag als één speelparadijs.

Bij MommyDom kan ik me over je ontfermen als een “Mommy”, afhankelijk van de leeftijd, kan ik je een flesje geven of een fruithapje laten eten, verhaaltjes voorlezen uit het grote sprookjesboek, op schoot in slaap wiegen, slaapliedjes voor je zingen, een bad geven, inzepen en afdrogen. Denk aan allerlei handelingen die op een vanzelfsprekende manier worden uitgevoerd en jij je volledig kunt onderdompelen in het moment.

Gaat je verlangen meer uit naar Little boy? Dan is bijvoorbeeld ook “billenkoek” op mijn schoot een mogelijkheid.

Dit zijn mijn grenzen

Natuurlijk zijn er grenzen aan de beleving verbonden. Laten we vooral, ondanks de intensiteit van de beleving en de garantie dat ik zo realistisch mogelijk met de beleving om zal gaan, ook met de voeten op de grond blijven. Prima als je tijdens de beleving mentaal als een baby wil worden behandeld, maar fysiek ben je dit niet. Een vraag als “Draagt mijn Mommy mij dan ook overal rond?” is niet realistisch. En een plasje in je luier is prima, maar in je broek poepen en verwachten dat Mommy dit schoonmaakt, behoort ook niet tot de mogelijkheden.

Gesprek vooraf

Net als bij de andere belevingen, vind ik het ook bij MommyDom, belangrijk om vooraf een gesprek met je te hebben. Dat kan per app, mail of telefoon. Hoe meer ik van jou en je verlangen te weten kom, hoe intenser de beleving kan worden. Het spreekt voor zich dat “eerlijkheid” een belangrijke factor is. Hoe eerlijker en opener jij bent over je verlangen, hoe beter ik hier op kan inspelen. Uiteraard is discretie gegarandeerd.

MommyDom is een intense beleving die rustig wordt opgebouwd. Ook voor deze beleving is het daarom alleen maar mogelijk een afspraak te maken van minimaal 2 uur. Wil je ook in bad worden gedaan door Mommy dan raad ik je een afspraak aan van minimaal 3 uur.

Tarief

Bij een sessie betaal je per uur en de minimale afname voor een beleving is 2 uur, het tarief is als volgt:

1 uur – 250 euro
2 uur – 475 euro
3 uur – 700 euro
4 t/m 6 uur – in overleg

In dit tarief zit het gebruik van de volgende materialen verwerkt:
Luier (voor iedere extra luier wordt 10 euro gerekend)
En het (mogelijke) gebruik van: verzorgingsproducten (Zwitsal), rompertje, flesje (met melk of sap), knuffeldoekje, luierbroekje, knuffeldiertje, voorleesboek en speen.

Aangezien ik een externe locatie huur (met afnameverplichtingen), is het noodzakelijk om uiterlijk 1 week voor onze afspraak 150 euro (bij 2 uur) of 200 euro (bij 3 uur) aan te betalen. Het restant bedrag kan voorafgaande de sessie contant worden voldaan. Als de aanbetaling niet tijdig door mij is ontvangen, kan de afspraak niet doorgaan.

Fotografie als herinnering?

Ik ben dol op foto’s maken van onze beleving. Vind je het leuk om na afloop de foto’s toegestuurd te krijgen? Geef dit dan aan. Ook hierin kun je zelf je grenzen aangeven. Fotograferen alleen met masker? Is natuurlijk geen enkel probleem! Maskers genoeg…

Locatie

De sessies en/of workshops worden gegeven in SM Studio Almere. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.
Afspraken kunnen worden gemaakt op donderdag t/m zondag.

SM Studio Almere
Josephine Bakerstraat 29
1311GB Almere

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *