Rollenspel – wat zijn de mogelijkheden?

Hoewel ik niet van de wensenlijstjes ben en graag mijn eigen gang ga (binnen de piketpaaltjes die we samen slaan) sta ik altijd open voor een rollenspel. Niet voor álle rollenspellen, maar wel voor een spel wat binnen mijn enthousiasme (en mogelijkheden) ligt. Een spel waar ik ook zelf blij van word. Een rollenspel is voor mij helder, afgebakend, duidelijk wat het is. Als jij eerlijk mij je fantasie vertelt, dan kan ik beoordelen of ik er iets mee kan. Dat zal soms het geval zijn, en soms niet. Dat is puur afhankelijk van de fantasie.

rollenspel

Toneelervaring

Als ik er iets mee kan, ga ik me inleven. Mijn toneelervaring (impro theater) komt hierbij goed van pas. Ik ga vooraf de beleving in mijn hoofd alvast visualiseren, zodat ik goed inzichtelijk heb wat er mogelijk is (of niet) en welke tools ik daarvoor (nog) nodig heb. Als ik iets doe, doe ik het namelijk serieus én zo goed mogelijk. Daarom vraag ik bij een rollenspel altijd een aanbetaling, juist omdat ik er soms speciaal dingen voor ga aanschaffen. Mocht je toch voortijdig af willen zeggen (koudwatervrees) dan krijg je de betaling (mits meer dan 24 uur van te voren) teruggestort, minus de reeds gemaakte kosten.

Verschillende rollenspelen

Heb je een fantasie of een voorkeur voor een bepaald rollenspel? Stuur me een mail of app waarin je zo eerlijk en open mogelijk beschrijft wat je graag zou willen beleven. Ik vind niet snel iets gek, dus schaamte kun je gelijk overboord gooien. Het is echter wel belangrijk dat je open en eerlijk bent. Dit wil echter níet zeggen, dat ik álle rollenspellen ga uitvoeren. Ik moet het op de eerste plaats leuk vinden, het moet mijn creativiteit prikkelen, het moet uitvoerbaar zijn én het moet binnen mijn grenzen vallen. Ik ga voor niemand over mijn grenzen heen. Hoeveel geld je ook biedt, hoeveel contracten je ook wilt opstellen om mij te vrijwaren van elke verantwoordelijkheid. Het antwoord is “nee” en zal ook altijd “nee” blijven.

Specialiteiten

Wat ik altijd leuk vind om te doen zijn rollenspellen als nursing (inclusief doktersoutfit), mommydom (inclusief gebruik van luier, luierpakje, knuffeldiertjes, sprookjesboek, flesje, speentje, et cetera), strenge stiefmoeder (of juf) en nog veel meer.

Houd het echter wel realistisch. Ik vind bijvoorbeeld Mommydom hartstikke leuk en doe dat vol overgave. Ik kan je in bad stoppen, afdrogen, verzorgen, flesje geven, verhaaltje voorlezen, op schoot wiegen maar de vraag of ik je overal naar toe kan tillen als een baby is natuurlijk niet bespreekbaar (en ja, die vragen krijg ik soms).

Probeer het gewoon! Leg mij je fantasie voor. Nee heb je, ja kun je wellicht krijgen! Je kunt het in ieder geval altijd proberen.

Mijn absolute no-go’s

Wat je absoluut niet van mij hoeft te verwachten zijn: seksuele handelingen, facesitting, plasseks, poepseks, dieren, catheter, worstelen en alles wat bij wet verboden is. Ik betrek geen onwetende derden bij onze beleving en alle vormen van geestverruimende middelen zijn bij mij géén optie. Mijn sessies zijn intensief, fysiek maar vooral mentaal en daar is een heldere geest voor nodig. Ook onder de 21 jaar, ben je bij mij niet welkom.

Lijn Mrs Moriah

2 reacties

  1. Hallo mistress.
    Ik ben al heel lang op zoek naar de bdsm lifestyle wereld maar ben soms verlegen.
    Ik wil me graag blood uit leven of een latex dragen om te kijken hoe geil ik er van wordt.
    Kan en zou u mij daarbij willen helpen .
    Gr Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *