Sissification, feminisering van een man

Naast Femdom, Findom en MommyDom is er nog een vierde mogelijkheid: Sissification. Misschien heb je nog niet eerder van deze term gehoord, maar het verwijst naar de feminisering van een man. Met of zonder toestemming van de onderdanige. Van de onderdanige wordt verwacht dat hij middels cross-dressing van geslacht verandert. Dit kan nog eens extra worden benadrukt door het aanbrengen van make up, pruik, “Sissy-kleding” en het dragen van high heels.

Sissification, feminisering van een man

Ojectivering en/of vernedering

Bij Sissyfication gaat het vooral om crossdressing, objectivering en/of vernedering (de ontmannelijking van de man). Dit kan een vorm zijn van Femdom, maar ook een op zichzelf staand verlangen. Het is dus iets anders dan het verlangen bij een travestiet of transseksueel. Zij identificeren zich als vrouw en kunnen zelfs een medische transitie ondergaan om hun lichaam in overeenstemming te krijgen bij hun genderidentiteit. Dit is bij Sissyfication niet aan de orde. Zij voelen zich geen vrouw, maar hun mannelijkheid wordt ze simpelweg ontnomen.

Bij Sissyfication draait het om macht en controle. De Dame bepaalt immers zijn ontmannelijking en creëert daarmee een nieuw niveau van gehoorzaamheid en onderwerping. Maar het is ook een spel van trots, opwinding, verleidelijkheid, kwetsbaarheid en de omarming van je vrouwelijke kant.

Wat kan je verwachten van Sissyfication?

Bij deze beleving zijn er diverse dingen mogelijk, maar wat er in ieder geval zal gebeuren is je voorzien van make up, pruik en high heals. Hopelijk heb je zelf een passende out fit die we je kunnen aantrekken. Het spreekt voor zich dat ik daar niet voor kan zorgen.

Bij de sissification hoort natuurlijk een kuisheidsgordel om dat overbodige wurmpje in op te bergen. Neem deze vooral mee, want dat kleine klitje van je, gaat achter slot en grendel. Hopelijk krijg je de sleutels van mij terug.

Ik ga je leren hoe je als een charmante dame loopt, zit en praat, op weg naar een trotse en uitdagende slet.

Analplay kan onderdeel zijn van deze beleving. Denk aan het gebruik van buttplugs, pegging en misschien krijg je wel een workshop ‘Deepthroat dildo’. Of… zorg ik voor “warme worst”.

Gesprek vooraf

Net als bij de andere belevingen, vind ik het ook bij sissyfication, belangrijk om vooraf een gesprek met je te hebben. Dat kan per app, mail of telefoon. Hoe meer ik van jou en je verlangen te weten kom, hoe intenser de beleving kan worden. Het spreekt voor zich dat “eerlijkheid” een belangrijke factor is. Hoe eerlijker en opener jij bent over je verlangen, hoe beter ik hier op kan inspelen. Uiteraard is discretie gegarandeerd.

Sissyfication is een intense beleving die rustig wordt opgebouwd. Ook voor deze beleving is het daarom alleen maar mogelijk een afspraak te maken van minimaal 2 uur.

Tarief

Bij een sessie betaal je per uur en de minimale afname voor een beleving is 2 uur, het tarief is als volgt:

1 uur – 250 euro
2 uur – 475 euro
3 uur – 700 euro
4 t/m 6 uur – in overleg

In dit tarief zit het gebruik van de volgende materialen verwerkt:
Aanbrengen make-up
Gebruik van pruik
Er zijn high heels aanwezig in verschillende maten

Aangezien ik een externe locatie huur (met afnameverplichtingen), is het noodzakelijk om uiterlijk 1 week voor onze afspraak 125 euro (bij 2 uur) of 175 euro (bij 3 uur) aan te betalen. Het restant bedrag kan voorafgaande de sessie contant worden voldaan. Als de aanbetaling niet tijdig door mij is ontvangen, kan de afspraak niet doorgaan.

Fotografie als herinnering?

Ik ben dol op foto’s maken van onze beleving. Vind je het leuk om na afloop de foto’s toegestuurd te krijgen? Geef dit dan aan. Ook hierin kun je zelf je grenzen aangeven. Fotograferen alleen met masker? Is natuurlijk geen enkel probleem! Maskers genoeg…

Locatie

Ik maak gebruik van een locatie in Den Haag. Met overdag gratis parkeermogelijkheden en na 18:00 uur is het betaald parkeren.

Afspraken kunnen worden gemaakt op maandag t/m zondag.

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *