Ode aan Meesteres Moriah

Vandaag ontving ik een prachtige ode van sub paultje. Natuurlijk wil ik jullie die niet ontzeggen.

Een ode aan Meesteres Moriah

Meesteres Moriah is een prachtige Vrouw in alle opzichten. Een Vrouw met een enorme sterke uitstraling, een betoverende lach, een imponerende stem en een prachtig gevoel voor Haar subs. Zij laat zich aanbidden, puur omdat Ze het verdiend aanbeden te worden. Wanneer Ze me vast begint te binden, voel ik mijzelf klein worden, wanneer Ze me pijn doet geniet ik van Haar genot en wanneer Ze me gebruikt voel ik me gezien.

Zij doet dit allemaal, zonder dat het Haar moeite kost en zonder dat Zij hiervoor iemand anders moet zijn. Zij is de ware Dominantie, zij is de prachtigste vorm van Overheersing en Beheersing in 1. Zij is het allemaal en Zij is gelukkig ook mijn Meesteres.

Haar lichaam is een prachtige tempel, waarmee Zij laat zien wie de baas is. Zij is er niet voor de sub, Zij gebruikt de sub voor Haar genot. ik ben het liefste aan Haar voeten, zodat Zij weet dat ik mijn plaats ken en waarin Zij alles bepaald. Zij is het middelpunt van alles wat er speelt in de BDSM en Zij is het mooiste Wezen.

Mijn Meesteres Moriah, ik wil U voor altijd dienen

sub paultje

Ode aan Meesteres Moriah

Meer informatie

Lees ook de andere verslagen

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *