Meld je nu aan voor onze opzwepende slavenparty

Op 6 juli organiseren Meesteres Alexandra en ikzelf (Meesteres Moriah) een opzwepende slavenparty! Wij bundelen onze creatieve, dominante en sadistische krachten om jou te domineren, vernederen en pijnigen. We halen van alles uit de kast, Van cane tot… nou je gaat het vanzelf ondervinden. Op de locatie is genoeg narigheid te vinden waarmee wij ons gaan vermaken op jouw body.

Wat kan je verwachten?

De slavenparty is op zaterdag 6 juli van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bij binnenkomst krijg je de gelegenheid je om te kleden naar je slaven kostuum (lees: naakt). Daarna ben je van ons en zetten wij onze nagels in je lijf. We gaan je uiteraard aan een slaveninspectie onderwerpen, we gaan kijken wat je ons te bieden hebt, misschien sluiten we je op, slaan we je met onze zwepen of canes of… je gaat het allemaal zelf ontdekken.

Na afloop is er de mogelijkheid om het angstzweet weer van je af te spoelen, zodat je schoon en fris weer naar huis kunt.

Mits je durft te komen…

Kosten van de slavenparty

Uiteraard zijn er kosten aan verbonden, voor niks gaat de zon op en er is niks mis mee dat jij onze volgende kinky outfit financiert. De prijs voor 4 uren spanning en sensatie is 350 euro. Aangezien we voor de party gebruik maken van een externe locatie, is een aanbetaling (via Tikkie of Paypal) verplicht. Graag niet over zeuren, want that’s part of the job. Vooraf reserveren is een must. Zonder reservering en aanbetaling kunnen we je niet binnen laten (en mis je dus all the fun).

Waar is het feestje? Hier is het feestje!

De slavenparty wordt gehouden is de SM Club Doma. Deze is te vinden op het volgende adres:

Asterstraat 105
2565 TT Den Haag

Overdag is het gewoon lekker gratis parkeren.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar mrsmoriah@meesteresmoriah.nl. Wacht er niet te lang mee, want het aantal plekken is beperkt en VOL = VOL. DOMA heeft namelijk maar een beperkte ruimte en is niet van elastiek.

Extra informatie

Sissy & slettenparty – 2e editie!

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Foto: Art of Pictures

Lijn Mrs Moriah