De fantasie van sub M: De strenge, dominante juf!

Onlangs deed ik een oproep op Twitter om je fantasie met mij te delen. sub M stuurde mij zijn prachtige fantasie over een strenge, dominante juf. Wie weet, ga ik hem ooit belonen en deze fantasie geheel (of op z’n minst gedeeltelijk) uit laten komen.

De fantasie van sub M: De strenge, dominante, juf!

Verliefd op de juf

Ik zit op de middelbare school en ben stiekem soort van verliefd op een juf bij ons op school. Ze heeft altijd zo’n strenge dominante uitstraling. Altijd goed verzorgd en mooi opgemaakt. Vaak gekleed in lederen rok of broek. En dan vaak gecombineerd met laarzen of schoenen met hoge hakken. Ik kan dan mijn ogen niet van haar afhouden en volg haar soms door de school heen. Mijn fantasieën gieren door mijn hoofd aangezien ik wel een beetje onderdanige gevoelens heb en een zwak voor mooie vrouwen in leder gekleed. En deze juf is geweldig…

Fantastisch gekleed

De betreffende dag wanneer ik weer les van haar heb, besluit ik voorin de klas te gaan zitten in de hoop dat ze zoals gewoonlijk fantastisch gekleed is. Wanneer ze de klas binnen loopt weet ik niet wat ik zie. Ze is gekleed in lederen lange rok enorme hoge laarzen met torenhoge hakken een witte blouse met een korset erover. Dit kan geen toeval zijn denk ik nog en kan mijn ogen niet van haar afhouden.

Ze gaat zitten en zet ons aan het werk, maar concentreren zit er voor mij natuurlijk niet in. Ik besluit – heel stom natuurlijk – mijn pen te laten vallen, zodat ik onder mijn tafel moet kruipen om deze weer te pakken. Zo brutaal als ik ben, raak ik voorzichtig haar rok aan zo glanzend en zacht. Ik raak meteen opgewonden. Pak mijn pen en besluit ook vluchtig even haar laarzen aan te raken voor ik weer snel ga zitten. Niet lang daarna staat ze op en staat ze ineens achter me. Ik leg snel mijn hand op mijn knetterharde stijve lul in de hoop dat ze het niet ziet.

Zoete parfum

Ze bukt zich over mij heen en ik voel haar korset tegen mijn hoofd en ruik haar zoete parfum. Ze fluistert in mijn oren: “Wat deed je net onder de tafel? Betastte je mij? Vies ventje dat je bent! Leg je handen maar eens op tafel.” Waarna ze haar hand op mijn broek legt en mijn pik betast. “Word je opgewonden van mij?” vraagt ze. Ik kan geen woord meer zeggen. Dan knijpt ze in mijn pik en fluistert: “Als je niet wilt dat ik je ouders bel, zeg je nu ‘Ja Mevrouw’, waarna ze me een flinke tik op mijn pik geeft. Snel zeg ik ‘ja mevrouw’.

Gelukkig zit de lijdensweg voor mij er op, de bel rinkelt en de les is klaar. Ik sta op, tot de juf zegt: “Martin blijf jij nog maar even hier, ik wil iets met je bespreken”. Ik besluit naar haar toe te lopen. Zodra de andere leerlingen het lokaal hebben verlaten, staat ze op en gaat meteen tot actie over. Ze pakt me bij mijn pik, slaat en spuugt me in het gezicht en tot slot geeft ze me een knietje waardoor ik voor haar op mijn knieën zak. “Zo”, zegt ze, “nu ben je niet zo brutaal meer hé vies ventje? Ik zie je elke dag wel geilen op mij! En ik voelde je ook aan mijn laarzen zitten!

Lik nu maar mijn laarzen en pijp die hakken als het sletje dat je bent. Ik verwacht je na schooltijd bij me, dan zal ik je bijles geven bij mij thuis. Je loopt dus straks met mij mee naar huis en dan zal ik duidelijk maken wat ik van je verlang.”

Strafregels schrijven

Ik besluit na schooltijd langs te gaan bij de juf en geloof het of niet, ze draagt nu ook nog een lange zwarte leren jas. “Kom Martin”, zegt ze, “we lopen naar mijn huis nu”. Dan rommelt ze in haar tasje en pakt ze mij bij mijn arm slaat deze achter mijn rug waarna ze me plots handboeien om doet. “Zo”, zegt ze, “Nu kun je niet meer vluchten en ben je overgeleverd aan mij. Vanaf nu noem je me Meesteres Moriah en ben je mijn eigendom. Kom, we gaan naar mijn huis.”

We lopen naar haar huis en ze houdt mijn handen vast achter de rug zodat het niet opvalt dat ik handboeien om heb. Na een aantal minuten te hebben gelopen arriveren we bij haar huis. Ze opent de deur en laat me binnen. Ze doet de handboeien weer af. Vervolgens pakt ze een collar en doet deze bij mij om. Ze doet de deur van een andere kamer open waar ze bijles geeft. Ik moet van haar plaats nemen in een ouderwets schoolbankje en ik moet strafregels schrijven.

Ze trekt me aan mijn haren omhoog

“Ik pak even wat te drinken en wanneer ik terug kom ben je klaar met je strafregels. Duidelijk slaaf?” zegt ze. Na een aantal minuten komt ze weer terug maar zo snel kan ik natuurlijk niet schrijven en heb het dus lang niet klaar. Dan wordt ze boos en trekt me aan mijn haren omhoog. Ik moet me helemaal uitkleden voor haar. Ze gaat voor me staan, spuugt en slaat me weer in het gezicht. Ze vernedert me en zegt me dat ik ook helemaal niks kan en nutteloos ben. Vervolgens doet ze mij weer polsboeien om en dwingt mezelf om de enkelboeien om te doen. Dan pakt ze mijn pik vast en begint te trekken tot ie weer helemaal stijf is. Vervolgens bindt ze mijn pik af met een stuk touw.

Goede spanking

Als ze daar klaar mee is gaat ze zitten en pakt mij bij mijn armen en dwingt me over haar knieën te gaan liggen voor een goede spanking. “Met elke slag op je billen tel je mee en zeg je dank U Meesteres”. Na mij goed gespanked te hebben gooit ze mij van haar schoot af. En trek met een grote ruk, het touw weer van mijn pik. Dan ziet ze dat mijn pik gelekt heeft. Op haar rok.

Ze wordt opnieuw kwaad en dwingt mij, mijn eigen rotzooi op te likken. Dan zegt ze dat het nu goed is dwingt me op mijn rug te gaan liggen. Ze pakt een aantal kaarsen en steekt deze. Ze wacht tot er genoeg kaarsvet is en laat dit vervolgens over mij heen lopen. Dit is best pijnlijk en soms piep ik een beetje. Blijkbaar vindt ze dit maar niks en ik krijg een ballgag in om mij stil te houden.

Blinddoek voor mijn ogen

“Heb je het warm gekregen slaafje?” vraagt ze. Ik knik bevestigend. Ze bindt vervolgens een blinddoek voor mijn ogen. Ik heb geen idee wat ze van plan is. Dan voel ik mijzelf ineens nat worden en merk ik dat ze over mij heen plast.
“Heb je je lesje nu geleerd?” zegt ze “en zul je vanaf nu altijd naar me luisteren en niet brutaal meer zijn. Op school blijf ik gewoon je juf maar bij mij thuis ben je mijn eigendom. Als het nodig is, zal ik je vernederen. Voor nu is het goed. Bedank me voor deze les, dan mag je nu mijn laarzen schoon likken en mijn kont zoenen, terwijl je jezelf aftrekt. Als je klaar komt vraag je om toestemming en spuit je je zaad over mijn laarzen en bedank je me. Begrepen slaaf?”

sub M

Meer informatie

Groot in het klein zijn, een super lief bedankje van een kleine garnaal

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *