Een onverwachtse uitnodiging van Meesteres Moriah

Soms sta je op en doe je automatisch de dingen van de dag. Je eet, drinkt, doet de dingen in huis en zorgt voor allerlei standaard dingen die gedaan moeten worden. Een klusje hier, een taakje daar, gewoon op de automatische piloot, zonder bij na te denken. Zo ook afgelopen zondag. Ik stond op, ging ontbijten en had de hele dag nog voor mezelf. In de middag zou ik gezellig naar Het_Blok gaan voor Restrictie munch (iets waar ik graag meer over wilde ontdekken) en alles verliep rustig…tot ik ineens een onverwachtse uitnodiging kreeg van Meesteres Moriah.  Ze had een kaartje over voor de Femdomparty bij Ultimate FemDom en vroeg of ik zin had om mee te gaan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en antwoordde direct: “Jaah, Graag!!”

Een onverwachtse uitnodiging van Meesteres Moriah

Noord Brabant

Het was toen 11:30 en om 14:00 begon het al in Beek en Donk (Noord Brabant). Dus dat betekende snel spullen pakken en mijn lichaam voorbereiden op de wensen van de Meesteres. Dit betekent schaamstreek scheren, fris en fruitig gedoucht zijn, lekker ruiken en vooral er op tijd zijn. Terwijl ik als een tornado door het huis raasde, kreeg ik een berichtje dat Meesteres Moriah en haar sub 14:00 uur niet gingen halen. Ik kon dus iets meer tijd nemen.

Ultimate Dream

Uiteindelijk was ik onderweg richting Ultimate Dream. Weer kwam er een berichtje binnen van Meesteres Moriah. Ze stuurde mij haar locatie waar ze met de elektrische auto aan de laadpaal hing. Ik was daar niet ver vandaan, dus reed naar haar toe zodat ik de rest van de rit achter haar aan kon rijden. Eenmaal aangekomen bij Ultimate Dream was het even zoeken naar parkeerplek. Snel mijn spullen gepakt en naar de voordeur gelopen. Daar stond een ongeruste Meesteres: “We waren je kwijt” zei ze tegen me. Ik had de auto blijkbaar iets verder geparkeerd dan waar ze zelf stonden en Meesteres Moriah houdt niet van wachten.

Omkleden

Eenmaal binnen ging de Meesteres mij en haar sub schlemieltje voor naar de lockers waar we ons konden omkleden. Ik zocht zelf even een plek met meer ruimte waar ik me kon ontdoen van dagelijkse kleding en waar ik een leren short kon aantrekken en nette schoenen. Uiteraard ontbraken mijn enkel- en polsboeien niet en deed ik mijn collar om. Meesteres Moriah stond al klaar om haar leash daaraan te koppelen, zodat ik niet meer van haar kon weglopen. Vervolgens mijn spullen opgeborgen in de locker en gewacht tot de Meesteres klaar was om haar schlemieltje in zijn dwangbuis te helpen. Over zijn hoofd kreeg hij een putjesmasker (waardoor hij niks meer zag) en ook hij ging aan de leash. Omdat de armen van haar schlemieltje in een dwangbuis zaten, moest ik de zwepentas dragen. En zo begeleidde zij ons beiden naar binnen.

De organisatie van Ultimate Dream was op dat moment net bezig met het welkomstwoord en werden de single subs voorgesteld zodat ze herkenbaar waren voor de aanwezige Domina’s.

Naar binnen!

Direct nadat de organisatie klaar was met hun welkomstwoord begeleidde Meesteres Moriah ons naar binnen. Bij de bar stopte ze en kreeg ik de opdracht een Cola Zero voor haar te halen. Beleefd vroeg ik of ik ook iets te drinken mocht halen. Dit mocht van haar. Haar eigen sub kreeg echter niks. Op het moment dat ik aan het bestellen was, tikte ze op mijn schouder en liet mij weten dat ze alvast met haar sub naar een andere ruimte zou lopen. Ze legde uit hoe ik er moest komen en verdween. Met zowel de drankjes als de zwepentas in mijn handen, liep ik zo voorzichtig mogelijk naar de grote speelruimte. De zon scheen door de grote ramen en het was er aangenaam warm. Er waren al verschillende dames bezig om hun sub van mooie zweepslagen te voorzien. Verderop zag ik Meesteres Moriah staan met haar sub. Ik liep naar haar toe en overhandigde haar het drankje en zette de speeltas op een krukje. Heel even kreeg ik de gelegenheid een paar slokken te drinken en toen gaf Meesteres Moriah aan, dat het tijd was om mijn lichaam aan haar aan te bieden. Haar sub parkeerde ze tegen de wand.

Fijn speelgoed

De Meesteres opende haar zwepentas vol met fijn en minder fijn speelgoed. Ze droeg mij op mijn leren broek uit te doen en in het midden van de ruimte te gaan staan. Daar stond ik dan, vol in het vizier van iedereen. Als snel voelde ik de eerste klappen op mijn rug en billen terecht komen. De Meesteres had er blijkbaar zin in en ik eigenlijk ook wel. Zo ging ze met allerlei verschillende zwepen over mijn rug en billen totdat ze haar nieuwe aanwinst pakte en daar mee begon te slaan. Ik dacht dat ze een bullwhip had gepakt maar het bleek een snakewhip. Ik kreeg van haar de vrijheid om rustig te draaien zodat ik een klein beetje invloed had waar de slagen terecht kwamen.

Zo bleef ik langzaam ronddraaien en de Meesteres bleef constant slaan. Soms iets harder maar ik kon het hebben. Omdat deze zweep nieuw voor mij was, kwam ze tussendoor checken hoe het ging. Ik had er al behoorlijk wat gekregen toen ze zei dat ze er nog 50 zou gaan geven. Ik zat op dat moment al volledig in een flow en space.
Er liep een fotograaf rond en ik wilde hier erg graag een foto van, zodat Meesteres Moriah een mooi aandenken zou hebben. En zo is gelijk te zien hoe prachtig zij de snakewhip hanteert.

Op de grond!

Uiteindelijk gaf ze aan dat het genoeg was en mocht ik gaan zitten. Dankbaar zakte ik op de grond, bijkomend van de hele ervaring, waarin ik moest schakelen en mezelf in volledige vertrouwen aan haar heb moeten overgeven. Afgelopen maanden heeft ze me al behoorlijk veel laten ervaren, met als kers op de taart deze uitnodiging. Mede omdat ze nog niet met haar sub kan spelen wegens een verkeersongeval. Daardoor heeft ze zich volledig op mij uitgeleefd (maar altijd binnen de grenzen die ik haar ooit heb aangegeven).

Ik ben Meesteres Moriah enorm dankbaar voor deze uitnodiging en ervaring. Ook wil ik de organisatie van Ultimate Dream bedanken voor de organisatie van dit mooie feest. Het was een hele fijne sfeer. Dat smaakt zeker naar meer!

slaaf Luke

Meer informatie

En toen ging code rood af!
Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!
Hoe kleur ik een Femdom beleving of sessie in?

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *