Het jaar 2023 sluiten we af met cupping en kaarsvet

Na de drukke (kerst)dagen had ik behoefte aan een jaarafsluiting bij Meesteres Moriah en haar sub 2bees. Ik toog in mijn autootje naar Meesteres Moriah toe. Met alle drukte van de afgelopen tijd had ik sowieso behoefte aan een knuffel, en om gezellig bij haar te zijn. En wellicht kon ik nog wat betekenen in haar (klus)huis. Mijn kluskleding lag achterin de auto en ook had ik mijn kinky laarzen in de auto liggen. Want zoals Meesteres Moriah altijd zegt “Beter mee verlegen dan om verlegen”. Ik belde aan, 2bees deed open. We begroeten elkaar en ik loop door naar Meesteres Moriah.  Eerst even weer bijpraten over de afgelopen dagen, onder het genot van een kopje koffie. En ik had wat kleine cadeautjes voor haar.

Het jaar 2023 sluiten we af met cupping en kaarsvet

Op pad

Na de koffie gingen we met zijn drieën op pad. Want Meesteres Moriah wou graag op zoek naar nieuwe meubels. Gelukkig weet ze heel goed wat ze wil dus dat was snel klaar. Erg fijn, want dat geslenterd door die winkels is best vermoeiend. Bij de kassa werden er wat zaken afgerekend door 2bees. Weer bij haar huis aangekomen gingen we eerst lunchen. Daarna werd 2bees op pad gestuurd om laminaat op te halen. Want er moest natuurlijk wel wat op de vloer waar de nieuwe meubels kwamen. Ik gaf aan: “Zullen we dan alvast van alles uit de slaapkamer halen?”. Ze streek haar hand over haar hartje en met z’n tweeën hebben we de slaapkamer leeggehaald. De grote, zware dingen waren voor 2bees. Waar zijn mannen anders voor op deze wereld?

Verdieping hoger

Dat was even zweten, maar het was voor een goed doel. Voor de slaapkamer van Meesteres Moriah. Alle meubels zijn er nog niet, maar ik denk dat haar slaapkamer, een grote droom is van velen. Ik verheug me erop deze slaapkamer eens te mogen zien, erg spannend. Ik hoop dat zij mij daar een keer mee naartoe neemt. De dingen die zij wil, die lijken mij erg spannend. Meesteres Moriah heeft een goede smaak en wat ik al zei, ze weet wat ze wil. Ook wat ze niet wil, trouwens. Nadat we waren uit gezwoegd zei ze: “Laten we nog even naar de speelkamer gaan”. Ik was blij verrast want dat had ik niet verwacht.

Ik hoefde mijn laarzen niet te halen. “Nee hoor,” zei ze, “ik red me wel met je”. Ik wist totaal niet wat er ging gebeuren. Ik moest op mijn rug gaan liggen, en mijn ogen dichthouden. Ik hoorde allerlei geluiden. Ik hoorde de wieltjes van haar trolley, die in haar nursery room staat. En nog allerlei geluiden die ik niet thuis kon brengen. Ik lag lekker chill te wachten, eigenlijk nog wat bij te komen van onze gezamenlijke slaapkamer leeghaal actie.

Het jaar 2023 sluiten we af met cupping en kaarsvet

Hot

Ineens hoorde ik het geluid van een aansteker. En ja hoor de eerste druppels van een kaars kwamen op mijn tepel terecht. Niet eerst even eromheen maar direct er bovenop. Hoe doet ze dat toch. En ja kaarsvet is pijnlijk, maar het geeft ook een bepaald intens gevoel. Voor mij kunnen dat gewoon huis, tuin en keuken kaarsen zijn, ik ben niet anders gewend. En die had ze ook inderdaad in haar hand. Want ik mocht even kijken, hoe mooi ze aan het druppelen was. En oei wat was het op de gevoelige plekken van mijn tiet pijnlijk maar de andere kant, de intensiteit, heerlijk.

Het is een soort van rustig worden met pijn, soms best veel pijn. Maar ik weet dat zij er van geniet, ik zie haar grote glimlach. Ik zucht diep en onderga. Ze blijft druppelen, want ze wil er altijd wat moois van maken. Ondertussen maakt ze een prachtig kunstwerk, en vervolgens maakt ze mooie foto’s van het geheel. Nadat de kaarsen zijn uitgeblazen hoor ik haar wat pakken uit haar vitrinekasten. Even later voel ik een mes over mijn tiet heengaan. Zo haalt ze heel handig het kunstwerk er af. De laatste restjes kaarsvet schraapt ze met het mes eraf. Heerlijk! Dat is nog eens een mooie afsluiting van het jaar.

Toegift van cupping

Ik wilde van de bondagetafel af klimmen om haar te bedanken maar ze zei: “Nee ik ben nog niet klaar, blijf liggen”. En weer hoorde ik allerlei geluiden. En daar kwam ze aan met een doosje vol met glazen bolletjes. Ik zette grote ogen op, want ik had er wel van gehoord maar nog niet meegemaakt. En ze zette ineens een “cupping” op mijn toch al gevoelige tepel. De cup trok goed vacuüm. En een aantal zette ze her en der op mijn lijf.

Mijn tepel was nog supergevoelig, vanwege de wax play en ik voelde ineens een klein schokje richting beneden gaan. Heel bijzonder. Ook hierbij, pijn maar de andere kant zo intens dat ik het bijna niet kon verdragen. Of eigenlijk toch wel? Nadat ze mooie plekken had achtergelaten haalde ze de cups van mijn lichaam en mijn tepels. “Dat is een mooi cadeautje” zei ik tegen haar. “Ja” zei ze. “Ga ook nog maar even op je buik liggen”.

Hete toegift: fire cupping

Ze deed de cups op  mijn rug, mijn schouderbladen. Cupping is een heerlijk gevoel. “Wat een verwennerij hé slavin?” zei ze. “Voor jou gewoon een wellness”. Nou dat kon ik dus alleen maar beamen. “Nou weet je wat” zei ze. “Ik ga het nog meer chill voor je maken”. En ze liep naar haar nursery room. En ze kwam terug met iets. Ik kon het niet zien maar ik hoorde de aansteker weer aanklikken. “Kijk maar” zei ze. Ik keek naar haar en ze stak een watje met alcohol in de brand, ze hield deze een poosje in de glazen cup en zette de cup op mijn rug zodat deze weer vacuüm trok.

Ik schrok af en toe van de warmte. Want het was voor mij onbekend, maar niet onbemind. Wat een heerlijk gevoel. Ik was weer zo tam als een konijntje. Wat een rust, en ik voelde de spanning langzaam uit mijn lichaam trekken. Ze vertelde me wat meer over fire play, cupping en ook over blood cupping. Dat lijkt mij trouwens ook erg gaaf. Maar goed ik weet niet tot hoever zij gaat. Ik geniet nog lekker na van de wellness sessie. Heerlijk. Dat is toch echt verwennerij pur sang. Uiteraard heb ik haar erg bedankt en een goede jaarwisseling toegewenst met alle goeds, vooral in goede gezondheid en geluk.

slavin anne

Meer informatie

Kennismaking met een nieuwe zweep!
Het verlangen naar rust in mijn hoofd
Zij gaf mij vleugels (met ontspannende needleplay!)
Striemen en naalden, het verslag van slavin anne

Lijn Mrs Moriah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *