Een heerlijk verjaardagscadeau van Meesteres Moriah

Een tijdje terug stelde Meesteres Moriah voor, om een afspraak te maken voor een Birthday spanking. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken! Dat antwoord was: Ja, graag! Wat een heerlijk verjaardagscadeau!

Afgelopen donderdag, was het zover. Met haar was afgesproken dat ik haar om 13.15 uur thuis zou ophalen en haar naar SM Club DOMA te brengen. Om 13.07 uur belde ik bij haar aan. Ik dacht nog: “Lekker op tijd en zeker niet te laat”. Dus met een grote glimlach belde ik aan, met een bloemetje in mijn hand omdat ze zo’n geweldige Meesteres is. Ze deed open en het eerste wat ze zei: “Je bent te vroeg. Te vroeg is niet op tijd.” Ze nam de bloemen in ontvangst en stuurde mij terug naar mijn auto om daar op haar te wachten.

Een heerlijk verjaardagscadeau van Meesteres Moriah

Extra slagen

Uiteindelijk kwam ze aangelopen en stapte ze in. Als eerste kreeg ik op mijn kop dat ik te vroeg was gekomen. “Dat worden extra slagen”, zei ze. Ik mompelde nog een excuses, maar dat mocht niet baten. Te vroeg, is net zo min goed, als te laat. Een les die ik niet snel meer zal vergeten. We reden vervolgens rustig naar DOMA, waar ze de ruimte had gehuurd. Ook daar kwamen we wat vroeger aan dan gepland. Dus Meesteres Moriah liep alvast naar de club, en ik bleef netjes tot de afgesproken tijd in de auto wachten.

Het verjaardagscadeau

Klokslag 14.00 uur belde ik aan. Meesteres Moriah deed zelf open en liet me binnen. Eenmaal in de studio moest ik me van haar uitkleden, kreeg ik boeien om, een masker over mijn hoofd en werd ik vast gezet. Eenmaal vast aan de kettingen maakte ze een begin aan de spanking. Haar bedoeling was met 40 verschillende zwepen, 40 slagen te geven (want ik was 40 geworden). Doordat de slagen op mijn rug en billen werden gegeven, kon ik niet zien welke zwepen er werden gebruikt . Ondanks de afwisseling van pittige zwepen en wat minder pittige zwepen, was het best intens.

Na 8 verschillende zwepen maakte ze mij even los, zodat ik wat cola kon drinken. Ze checkte gelijk of het nog goed met mij ging. Nadat ze daarvan overtuigd was, drapeerde ze mij over de “fuckbank” of “spankingbank” en maakte de riemen stevig vast (zodat ik geen kant op kon). Zo waren mijn billen goed in zicht en kon ze nog makkelijker te keer gaan met al die zwepen en paddles.

Nieuwe zwepen

Ze ging rustig verder met allerlei nieuwe zwepen. Gelukkig hoefde ik niet mee te tellen en volgens mij raakte ze zelf ook regelmatig de tel kwijt, zodat ze voor de zekerheid af en toe wat extra tikken gaf. Gelukkig had ze de cane nog niet gepakt en ik besloot daar wijselijk niks van te zeggen. Halverwege checkte ze nogmaals of het nog goed met me ging. Inmiddels waren we 20 zwepen (maal 40 slagen) verder. Ik voelde haar hand zacht over mijn billen glijden, gevolgd door haar nagels over mijn rug. Even een moment van ontspanning. Heerlijk zo’n rustmoment tussen die explosie van pijnprikkels.

Ik sluit mijn ogen en geniet van het moment. Net als ik helemaal ontspannen ben, voel ik plotseling een scherpe pijn in mijn arm. Nog voor ik kan zien wat de pijn veroorzaakte, was het ook weer weg. (Pas wanneer ik weer thuis ben, kan ik zien wat het geweest is, als ik een afdruk van haar tanden in mijn arm zie staan).

Het tweede gedeelte van de 40x 40 zweepslagen volgt. Meesteres Moriah blijft doorslaan tot ze met de laatste paddle, de laatste van de 40 slagen op mijn kont heeft getikt. Ik ben heel even blij dat er geen cane tussen heeft gezeten…

Een heerlijk verjaardagscadeau van Meesteres Moriah

Positief gevoel

Na deze flinke inspanning, mocht ik even bij haar aan de voeten komen zitten, zodat ze een glas water kon drinken. Terwijl ik bij haar zit, zegt ze mooie dingen die mij een positief gevoel geven. Ik kom volledig tot rust en probeer dat fijne gevoel vast te houden. Ik zie haar lippen bewegen, haar mond lachen en de sparkling in haar ogen. Het raakt me diep en ik space nog even verder.

Na dit moment van rust, staat ze op en legt wat spullen klaar op de bondagebank. Ik mag in een leren bodybag plaats nemen, die zij vervolgens helemaal dichtritst. Ik kan geen kant meer op. Ze doet nog een masker voor mijn ogen zodat ik even volledig tot rust kan komen. Heerlijk. Terwijl ik daar lig, ruimt zij alvast de zwepen op die ze op mij heeft gebruikt. Ineens staat ze weer naast me en ritst de ruimte rondom mij pik open. Zowel mijn pik als mijn ballen zijn nu vrij beschikbaar voor haar. Ik hoor haar zeggen: “Je bent toch 40 geworden? Dan plaatsen we 40 knijpers op je pik en ballen. Echter na 31 knijpers is er geen plekje meer te vinden voor de laatste 9 knijpers. De laatste knijpers worden daarom op mijn, tepels, lip en oren geplaatst. Vooral die op mijn lip, waren behoorlijk pittig.

Kwelling

De knijpers op mijn ballen zijn een ware kwelling. In tegenover gestelde volgorde, haalt ze de knijpers er weer af. Eerst de lippen, de oren, de tepels en uiteindelijk alle knijpers van de pik en ballen. Vervolgens wordt de rits van de bodybag geopend en mag ik er weer uit. Ik mag nog even blijven zitten om bij te komen, dan is het tijd om mij aan te kleden en Meesteres Moriah weer naar haar huis te rijden.

Onderweg spreken we nog wat na over de fijne sessie en meld ik dat ik blij was dat er geen cane tussen heeft gezeten. Ik zie Meesteres Moriah ineens opkijken, terwijl ze zegt: “Stom! Die ben ik helemaal vergeten! Maar dan komt die de volgende keer gewoon!”

Bij haar huis aangekomen nemen we afscheid van elkaar en ze stapt uit mijn auto. Ik kijk haar na terwijl ze naar haar voordeur loopt. Zodra ze binnen is, start ik opnieuw de auto. Ik voel mijn pijnlijke billen en voel me gelukkig. Ik heb mijn 40ste levensjaar op verschillende manieren mogen vieren, met als afsluiter deze sessie met Meesteres Moriah.. Hoe gelukkig kan een man zijn… wat een prachtig verjaardagscadeau was dit!

slaaf Luke

Meer informatie

Een onverwachtse uitnodiging van Meesteres Moriah
En toen ging code rood af!
Op de doppenstoel bij Meesteres Moriah, met haar er bovenop!
Hoe kleur ik een Femdom beleving of sessie in?

Lijn Mrs Moriah

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *